Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Barbord Form - Runt

Form är ett smäckert barbord med bas i pulverlackerat stål och bordsskiva i rostfritt stål eller marmor. Kombinera gärna flera bord med olika bordsskivor för att skapa en dynamisk inredning.

 • Elegant marmor eller rostfritt stål.
 • Stadig golvplatta i stål.
 • Lätt att montera.
9 275,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-8 veckor
Ø 60 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Marmor coffee
Marmor coffee
Stål
Marmor sand
94,5 cm
94,5 cm
104,5 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Form är ett smäckert barbord med bas i pulverlackerat stål och bordsskiva i rostfritt stål eller marmor. Kombinera gärna flera bord med olika bordsskivor för att skapa en dynamisk inredning.

 • Elegant marmor eller rostfritt stål.
 • Stadig golvplatta i stål.
 • Lätt att montera.

För matsalen eller hemmet

Form barbord har en rund bordsskiva med en smidig storlek på 60x60 alternativt 70x70 centimeter i diameter. Bordet passar därför utmärkt både i matsalen och i hemmet som ett mindre matbord.

Finns i två höjder

Barbordet finns även i två höjder; 94,5 centimeter samt 104,5 centimeter. Det lägre bordet passar bra ihop med låga barstolar med en sitthöjd på cirka 65 centimeter, medan det högre passar fint ihop med höga barstolar med sitthöjd på cirka 75 centimeter. 

Eleganta material

Den eleganta bordsskivan går att välja i rostfritt stål samt i marmor. Oavsett vilken skiva du väljer kommer stativ och fotplatta alltid i svartlackerat, slitstarkt stål.

Produktdetaljer

Artikelnummer 604139-coffeemarble
Varumärke Normann Copenhagen
Höjd 94,5 / 104,5 cm
Diameter 60 / 70 cm
Material Pulverlackerat stål, Marmor / Rostfritt stål
Formgivare Simon Legald
Normann Copenhagen

Danska designföretaget Normann Copenhagen skapar originella och innovativa produkter som genom enkel och modern formgivning är lika aktuella idag, som imorgon. Genom att utmana det konventionella tänkandet lyckas Normann Copenhagen göra det vanliga till något extraordinärt i sin fantastiska design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft