Vårt bästa pris

Barstol Pause - Låg

 • -1 057,00 kr
 • Ny

Barstol Pause ingår i en familj med stolar med samma eleganta och karaktäristiska linjer. En vacker möbel som finns i ask eller ek, med en stilren design som passar många miljöer.

 • Ben i solid ask eller ek.
 • Sits i askfaner eller ekfaner.
 • Bekvämt fotstöd.
Bra deal!
4 793,00 kr
Rek. pris: 5 850,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Vitpigmenterad ek
Vitpigmenterad ek
Svartmålad ask
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Barstol Pause ingår i en familj med stolar med samma eleganta och karaktäristiska linjer. En vacker möbel som finns i ask eller ek, med en stilren design som passar många miljöer.

 • Ben i solid ask eller ek.
 • Sits i askfaner eller ekfaner.
 • Bekvämt fotstöd.

Sitthöjd på 65 centimeter

Barstolen Pause har en lite lägre sitthöjd på 65 centimeter. Detta gör att stolen passar bra att använda ihop med låga barbord och köksdiskar av standardhöjd.

Produktdetaljer

Artikelnummer 100920
Varumärke Woud
Höjd 85 cm
Bredd 46,5 cm
Djup 46 cm
Sitthöjd 65 cm
Material Massiv ek, Ekfaner / Massiv ask, Askfaner
Formgivare Kasper Nyman

Varumärke Woud

Woud

Woud är ett danskt designvarumärke med ett driv att skapa nya original. De har en bred räckvidd av kvalitetsmöbler och handplockad interiördesign.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft