Håg Capisco – Den stora kundfavoriten

För dig som söker en ergonomisk skrivbordsstol av högsta klass, är vår storsäljare Håg Capisco ett bra alternativ. Den aktiva stolen håller i gång dina muskler, låter dig röra dig fritt, och gör det lätt att byta från sittande till stående position. En stol för dig som vill må bra och hålla dig aktiv under arbetsdagen!

Den ultimata kontorsstolen för aktivt sittande

Håg Capisco är en aktiv stol, vilket innebär att den inspirerar till rörelse och håller igång dina muskler under tiden du sitter i stolen. Du sitter i full balans samtidigt som du kan arbeta dynamiskt och rörligt. Stolens sadelformade sits öppnar upp för många sitt- och ståmöjligheter, hela vägen från låg sittposition upp till stående arbetsställning.

En stol med hög justerbarhet

Utöver sin sadelsits som tränar bål och rygg, har Håg Capisco flera justerbara funktioner. Detta gör stolen väldigt lätt att ställa in så att den alltid passar dina behov.

Håg Capisco erbjuder exempelvis:

 • justerbart sittdjup
 • höj- och sänkbart ryggstöd
 • låsbar knäledsgunga med viktmotstånd.

Så mycket mer än bara en ergonomisk skrivbordsstol

Hågstolarna har vunnit priser för sin spektakulära design och spelar helt klart i en egen liga. Väljer du en kontorsstol från Håg får du så mycket mer än bara en ergonomisk kontorsstol. Några av många fördelar med en Hågstol är bland annat:

 • prisvinnande design
 • naturliga sittställningar
 • aktivt sittande med många valmöjligheter.

Kvinna sitter bak och fram samt åt sidan på en röd Håg Capisco

Bild: HÅG Capico 8106. HÅG Capisco gör det enkelt att variera din arbetsställning. Tack vare detta håller du kroppen i rörelse hela dagen och minskar risken att överbelasta muskler och leder.

Vilken kontorsstol föredrar du?

Hågstolarna finns i flera varianter och prisklasser. Här kan du titta lite närmare på respektive stol.

Svårt att veta vilken stol du ska välja? Tveka inte att kontakta oss för hjälp med din beställning eller för personlig service.

Välkommen!

meny

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft