info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Håg Capisco – Den stora kundfavoriten

För dig som söker en ergonomisk skrivbordsstol av högsta klass, är vår storsäljare Håg Capisco ett bra alternativ. Den aktiva stolen håller igång dina muskler, låter dig röra dig fritt, och gör det lätt att byta från sittande till stående position. En stol för dig som vill må bra och hålla dig aktiv under arbetsdagen!

Den ultimata kontorsstolen för aktivt sittande

Håg Capisco är en aktiv stol, vilket innebär att den inspirerar till rörelse och håller igång dina muskler under tiden du sitter i stolen. Du sitter i full balans samtidigt som du kan arbeta dynamiskt och rörligt. Stolens sadelformade sits öppnar upp för många sitt- och ståmöjligheter, hela vägen från låg sittposition upp till stående arbetsställning.

Vilken kontorsstol föredrar du?

Hågstolarna finns i flera varianter och prisklasser. Här kan du titta lite närmare på respektive stol.

Svårt att veta vilken stol du ska välja? Tveka inte att kontakta oss för hjälp med din beställning eller för personlig service.

Så mycket mer än bara en ergonomisk skrivbordsstol

Hågstolarna har vunnit priser för sin spektakulära design och spelar helt klart i en egen liga. Väljer du en kontorsstol från Håg får du så mycket mer än bara en ergonomisk kontorsstol. Några av många fördelar med en Hågstol är bland annat:

 • Prisvinnande design.
 • Naturliga sittställningar.
 • Aktivt sittande med många valmöjligheter.

Alltid 5 års garanti och snabba leveranser hos oss på DPJ!

Välkommen!

meny

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft