Gatto Piccolo
Gatto Piccolo
Gatto Piccolo

Bordslampa Gatto Piccolo - H31 cm, Ø21 cm

  • -1 225,00 kr
  • Ny

Bordslampan Gatto Piccolo har en inre metallkonstruktion som är täckt av ett kokongliknande material i harts. Hartset mjukar upp lampans sken, vilket skapar en väldigt behaglig och mysig atmosfär.

  • Ger ett mjukt, allmänt ljus.
  • Går att dimra steglöst.
  • Sladd (180 cm) med dimmer medföljer.
3 325,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 550,00 kr /
Spara 1 225,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Utan ljuskälla
Inklusive ljuskälla
Utan ljuskälla
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Bordslampan Gatto Piccolo har en inre metallkonstruktion som är täckt av ett kokongliknande material i harts. Hartset mjukar upp lampans sken, vilket skapar en väldigt behaglig och mysig atmosfär.

  • Ger ett mjukt, allmänt ljus.
  • Går att dimra steglöst.
  • Sladd (180 cm) med dimmer medföljer.

Intresseväckande design

Gatto är en stilig lampa vars säregna former och utförande i vävliknande harts väcker intresse och drar blickarna till sig. Det tunna materialet ger lampan ett mjukt sken som passar lika bra i hemmet som i den moderna loungen eller restaurangen. 

Med eller utan ljuskälla

Du väljer själv om du vill köpa din lampa med eller utan ljuskälla (E14, max 60W). Väljer du med ljuskälla får du en dimbar LED-lampa på 7,5W och 2700K, vilket ger ett varmvitt ljus som passar lika bra i hemmet som på kontoret. 

Kan dimras steglöst

Lampan kommer med en vit sladd på 180 centimeter som är utrustad med dimmer för steglös dimring. Ihop med en dimbar ljuskälla kan du därmed enkelt justera lampans ljus efter önskad stämning och atmosfär. 

Produktdetaljer

Artikelnummer F2701009A
Varumärke Flos
Höjd 31 cm
Diameter 21 cm
Vikt 0,9 kg
Material Resin, Stål
Sockel E14
Max watt 60 W
IP-klass IP20
Sladdlängd 1,8 m
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Achille Castiglioni
Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft