Vårt bästa pris

Bordslampa PH 2/1 Bord

 • -10,00 kr

PH 2/1 Bord är en ikonisk bordslampa med skärmar utförda i munblåst, opaliserande glas i tre lager som ger lampan ett mjukt, nedåtriktat och bländfritt ljus. Skärmarna är fint blanka på utsidan och lite grövre, sandblästrade på insidan.

 • Designad av Paul Henningsen.
 • Plastkabel på 1,75 m medföljer.
 • Strömbrytaren sitter på kabeln.
 • Skärmar i vackert, munblåst glas.
 • Ger ett nedåtriktat, bländfritt sken.
 • Tidlöst formspråk som passar alla miljöer.
Bra deal!
8 315,00 kr
Rek. pris: 8 325,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Förkromad högglans
Förkromad högglans
Mässing - metalliserad
Svart - metalliserad
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

PH 2/1 Bord är en ikonisk bordslampa med skärmar utförda i munblåst, opaliserande glas i tre lager som ger lampan ett mjukt, nedåtriktat och bländfritt ljus. Skärmarna är fint blanka på utsidan och lite grövre, sandblästrade på insidan.

 • Designad av Paul Henningsen.
 • Plastkabel på 1,75 m medföljer.
 • Strömbrytaren sitter på kabeln.
 • Skärmar i vackert, munblåst glas.
 • Ger ett nedåtriktat, bländfritt sken.
 • Tidlöst formspråk som passar alla miljöer.

Ger ett fint nedåtriktat ljus

PH 2/1 Bord karaktäriseras av ett reflekterande treskärmssystem som riktar merparten av ljuset nedåt. Dessa är utförda i munblåst, opaliserande glas som är blankt på utsidan och sandblästrat matt på insidan, som ger en symmetrisk ljusspridning över glasskärmarna.

Kommer i tre olika utföranden

Lampans topplatta, lampfot och stativ består av trycksvarvad aluminium och kommer i tre olika utföranden; högglansförkromad, mässing eller svart metalliserad. Skärmarna är utförda i munblåst, opaliserande glas i tre lager som är blanka på utsidan och sandblästrat på insidan.

Om formgivaren – Poul Henningsen

Danska Poul Henningsen (1894-1967) var under sin livstid inte endast verksam formgivare, utan också journalist och författare. Efter att ha studerat vid tekniska högskolan i Köpenhamn startade han sin karriär inom traditionell funktionalistisk arkitektur. Med åren utvecklade han dock ett särskilt intresse för belysning. Han spenderade därför en stor del av sin karriär med att utveckla belysningsarmaturer med fokus på människans uppfattning och behov av ljus. 1925 startade Poul Henningsen ett livslångt samarbete med märket Louis Poulsen, där hans arv lever vidare än idag.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft