Vårt bästa pris

Bordslampa Panthella Mini

 • −25%
 • Ny

Panthella Mini är en ikonisk lampa som finns i flera olika färger att välja mellan. Bordsampan ger ifrån sig ett varmvitt nedåtriktat ljus och passar lika bra i hemmet som på kontoret.

 • Ger ett nedåtriktat sken.
 • Dimras steglöst mellan 15 och 100%.
 • Automatisk avstängning (4 eller 8 h).
 • Minnesfunktion för ljusstyrka.
 • Dimmer på medföljande sladd (2,5 m lång).
Bra deal!
3 787,50 kr
Rek. pris: 5 050,00 kr
inkl. moms
Produkten finns med andra alternativ
x Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Svart
Orange
Vit
Svart
Förkromad högglans
Mässing - metalliserad
Vit opalakryl
Ljusblå
Grå opal
Korall
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Panthella Mini är en ikonisk lampa som finns i flera olika färger att välja mellan. Bordsampan ger ifrån sig ett varmvitt nedåtriktat ljus och passar lika bra i hemmet som på kontoret.

 • Ger ett nedåtriktat sken.
 • Dimras steglöst mellan 15 och 100%.
 • Automatisk avstängning (4 eller 8 h).
 • Minnesfunktion för ljusstyrka.
 • Dimmer på medföljande sladd (2,5 m lång).

Ikonisk lampa med vackert ljus

Bordslampan Panthella Mini är en vacker inredningsdetalj samtidigt som den ger ett behagligt ljus när den tänds. Lampan kommer med LED-belysning som ger ifrån sig ett varmvitt sken som reflekteras nedåt.

Går att dimra steglöst

Lampan är utrustad med en dimmer som låter dig reglera ljusstyrkan steglöst från 100 till 15 procent. På detta sätt kan du enkelt justera ljuset från mjuk mysbelysning till maximal styrka.

Automatisk avstängning

Panthella Mini har en smidig funktion som gör det möjligt att ställa in automatisk avstängning efter fyra eller åtta timmar. Tack vare lampans minnesfunktion kan du även ställa in en viss ljusstyrka och slippa ställa in detta varje gång du tänder lampan. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft