Bordslampa Matin

  • -400,00 kr

Matin är en elegant bordslampa med smäcker bas i stål och mässing, samt veckad skärm i bomull. Lampan kan dimras i flera steg, vilket gör att du enkelt anpassar ljuset efter behov och miljö.

  • Kommer med digital sladdimmer.
  • Ger ett mjukt varmvitt ljus.
  • Energisnål, integrerad LED-belysning.
  • Svart sladd på 2 m medföljer.
1 525,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 925,00 kr /
Spara 400,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Bright Red
White
Green
Yellow
Lavender
Bright Red
Oxide Red
Small
Small
Large
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Matin är en elegant bordslampa med smäcker bas i stål och mässing, samt veckad skärm i bomull. Lampan kan dimras i flera steg, vilket gör att du enkelt anpassar ljuset efter behov och miljö.

  • Kommer med digital sladdimmer.
  • Ger ett mjukt varmvitt ljus.
  • Energisnål, integrerad LED-belysning.
  • Svart sladd på 2 m medföljer.

Dimbar LED-belysning med varmvitt ljus

Bordslampan Matin har en integrerad LED-belysning med lång livslängd på 25 000 timmar, som ger ifrån sig ett varmvitt ljus. Lampans ljus går enkelt att dimra med den digitala dimmer som sitter på lampans sladd, vilket låter dig anpassa ljuset efter dina behov och önskemål.

Elegant lampa med nedåtriktat sken

Matin kommer med en vacker skärm i bomullstyg, som riktar ljuset nedåt och låter det sprida sig åt sidorna. Ställ lampan i det privata vardagsrummet för att skapa en mysig atmosfär, eller i den stimmiga loungen för extra elegans. 

Produktdetaljer

Artikelnummer MATIN-S-BRRED
Varumärke HAY
Höjd 38 / 52 cm
Diameter 30 / 38 cm
Material ABS, Bomullstyg, Mässing, Stål
IP-klass IP20
Sladdlängd 2 m
Ljuskälla ingår Ja - Integrerad
Dimbar Ja
Ljustemperatur 2800K
Formgivare Inga Sempé
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft