Lucca SC51 Black

Bordslampa Lucca SC51 - Portabel, upphängningsbar

 • -350,00 kr

Lucca SC51 är en portabel lampa i en stilren och minimalistisk design, med vitt satinglas och lackad metall. Lampan står fint på bordet men kan även hängas upp tack vare sin integrerade krok.

 • Kan användas utomhus.
 • Integrerad LED-belysning med varmvitt ljus.
 • Integrerad krok gör lampan upphängningsbar.
 • Laddas enkelt med USB-kabel.
 • USB-kabel på 2 m medföljer.
1 025,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 375,00 kr /
Spara 350,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Black
Black
Maroon
Moss
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Lucca SC51 är en portabel lampa i en stilren och minimalistisk design, med vitt satinglas och lackad metall. Lampan står fint på bordet men kan även hängas upp tack vare sin integrerade krok.

 • Kan användas utomhus.
 • Integrerad LED-belysning med varmvitt ljus.
 • Integrerad krok gör lampan upphängningsbar.
 • Laddas enkelt med USB-kabel.
 • USB-kabel på 2 m medföljer.

Portabel lampa som tål utomhusbruk

Lucca SC51 är en smidig bordslampa som saknar sladd vilket gör den enkel att flytta från bord till bord. Ta med lampan ut på balkongen eller placera den på uteserveringen för att skapa en mysig kvällsbelysning.

Integrerad LED-belysning

Lampan kommer med en integrerad LED-belysning med ett varmvitt ljus, som du enkelt laddar upp med den medföljande USB-kabeln. Detta ger dig en hållbar lampa som kan laddas om och om igen, och som sprider ett mjukt, allmänt sken. 

Enkel att hänga upp med integrerad krok

Lucca SC51 har även en smidig krok integrerad i handtaget på skärmens topp. Tack vare detta kan du lätt hänga upp lampan, exempelvis i ett fönster, på ett balkongräcke, eller en krok ute i trädgården. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 83482000
Varumärke &tradition
Höjd 28 cm
Diameter 16 cm
Material Bronserad mässing, Metall, Satinerat opalglas
Ljuskälla Integrerad
IP-klass IP44
Ljuskälla ingår Integrerad
Färg Svart
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Space Copenhagen
&tradition

Hantverk möter konst. Funktion möter form. Material möter potential. &tradition står för nordisk tradition och kulturarv. Målet är att överbrygga dessa värden till modern design, omformning, omdefiniering och återuppfinning av material, tekniker och former. Detta danska varumärke såg ljuset år 2010 och har sedan dess arbetat fram ett brett utbud av både klassiska och nytänkande produkter. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft