Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Bordslampa Visir

Bordslampa Visir för tanken tillbaka till en gammeldags nattoljelampa, men kommer i ett modernt utförande med LED-ljuskälla och laddningsbara batterier. En portabel lampa med vackert sken.

 • Dimbart ljus.
 • LED-ljuskälla med brinntid på 8 h.
 • Batterier som laddas med hjälp av trådlös QI-laddare.
 • Välj med eller utan laddare. 
3 925,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-6 veckor
Svart
Vit
Svart
Rå koppar
Rå mässing
Utan laddare
Med laddare
Utan laddare
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Bordslampa Visir för tanken tillbaka till en gammeldags nattoljelampa, men kommer i ett modernt utförande med LED-ljuskälla och laddningsbara batterier. En portabel lampa med vackert sken.

 • Dimbart ljus.
 • LED-ljuskälla med brinntid på 8 h.
 • Batterier som laddas med hjälp av trådlös QI-laddare.
 • Välj med eller utan laddare. 

Portabel lampa som lyser upp sin omgivning

Bordslampa Visir har laddningsbara batterier och behöver därför inte vara kopplad till ett eluttag för att kunna lysa upp sin omgivning. Därmed kan den lätt tas med och ställas där den behövs just för tillfället, såväl inomhus som utomhus. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 38056-15-000
Varumärke Örsjö Belysning
Höjd 26,4 cm
Bredd 10,4 cm
Material Glas, Metall
Ljuskälla 1×2,5W LED 2700K 300lm dimbar (inbyggd)
IP-klass IP20
Övriga anslutningar Trådlös QI laddare inkl. USB-kabel - välj med/utan
Ljuskälla ingår Ja
Formgivare Pierre Sindre
Örsjö Belysning

Örsjö Belysning AB finns i det sydöstra hörnet av Småland i ett område som är känt för sina duktiga producenter. Örsjö Belysning stämmer väl in i den bilden, över 70 års erfarenhet med produktion av belysning i hög kvalitet. Företagets erfarenhet, flexibilitet och breda sortiment gör det möjligt att uppfylla kunders höga krav. Örsjös sortiment är utvecklat tillsammans med några av Skandinaviens ledande designers med fokus på funktion, innovation och personlighet. Kombinerat med vår tillverkningskompetens har dessa produkter givit oss åtskilliga utmärkelser och spännande uppdrag genom åren.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft