Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-19%

Bordslampa Say My Name

 • -2 193,00 kr

Say My Name är en vacker bordslampa i glas som tillverkas av skickliga glasblåsare i Venedig. Lampan finns i tre fina utföranden och sprider ett mjukt, diffust sken som passar utmärkt i hemmet.

 • Sprider ljus uppåt samt åt sidorna.
 • Ger ett vackert, diffust sken.
 • Gummisladd på 2 m med strömbrytare medföljer.
8 782,00 kr
10 975,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Smoked Grey Glossy
White Matt
Smoked Grey Glossy
Smoked Grey Matt
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Say My Name är en vacker bordslampa i glas som tillverkas av skickliga glasblåsare i Venedig. Lampan finns i tre fina utföranden och sprider ett mjukt, diffust sken som passar utmärkt i hemmet.

 • Sprider ljus uppåt samt åt sidorna.
 • Ger ett vackert, diffust sken.
 • Gummisladd på 2 m med strömbrytare medföljer.

Elegant och effektfull

Den stora bordslampan Say My Name har en elegant design i glas med mjuka, runda former. Lampan sprider ett effektfullt sken som blir extra stämningsfullt och förföriskt vid val av frostad glaskupa. 

Stabil och rejäl design

Lampan har en vikt på över fem kilo och en stadig bas i stål. Tack vare detta är Say My Name en rejäl lampa som alltid står stabilt på bordet.

Designad i Norge, tillverkad i Venedig

Lampan är formgiven av norska designduon Morten & Jonas 2015, men tillverkas endast av mästarglasblåsare  i Venedig. Detta gör att alla lampor är unika även då färger, former och proportioner är standardiserade. 

Rekommenderade ljuskällor:

 • LED 5W
 • Halogen 30W

Produktdetaljer

Artikelnummer 662
Varumärke Northern
Höjd 42 cm
Bredd 32 cm
Djup 32 cm
Vikt 5,7 kg
Material Munblåst glas, Stål
Sockel E27
Max watt 60 W
IP-klass IP20
Sladdlängd 2 m
Volt 220V - 240V 50Hz
Formgivare Morten & Jonas

Varumärke Northern

Northern

Northern är en norsk designbyrå som kombinerar skönhet med funktionalitet. Med fokus på naturliga material och genuint hantverk skapar de möbler och accessoarer som bidrar med en unik atmosfär. Deras föremål ska inspirera, lugna eller ge energi i en ny vision för den nordiska stilen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft