Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Bordslampa Ascent

Ascent har en innovativ design där lampan sätts på och av samt dimras genom att skärmen höjs och sänks på stativet. En stilig bordslampa som imponerar utan att ta upp för mycket plats på bordet.

 • Går att dimra.
 • Höj- och sänkbar.
 • Med fot eller bordsfäste.
6 475,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Med fot
Med fot
För bordsfäste
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Ascent har en innovativ design där lampan sätts på och av samt dimras genom att skärmen höjs och sänks på stativet. En stilig bordslampa som imponerar utan att ta upp för mycket plats på bordet.

 • Går att dimra.
 • Höj- och sänkbar.
 • Med fot eller bordsfäste.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1D780=000001
Varumärke Luceplan
Höjd 65 cm
Dimmer Integrerad
Färgtemperatur 2700K
Bredd 17 cm
Djup 17 cm
Diameter Ø8,5 cm (lamphuvud)
Vikt 2,5 kg
Material Aluminium, teknopolymer, stål
Max watt 11W
IP-klass IP20
Sladd ingår Ja
Ljuskälla ingår LED 11W
Dimbar Ja
Formgivare Daniel Rybakken
Luceplan

Sedan starten 1978 har italienska Luceplan skapat stilren belysning av högsta kvalitet. De har en experimentell inriktning och använder sig av innovativa tekniker och material för att ta fram hållbar belysning. Deras produkter tillverkas i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft