info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Bordslampa Costanza
Bordslampa Costanza
Bordslampa Costanza

Bordslampa Costanza - Höj- och sänkbar, med diffusor

Costanza är en klassisk bordslampa i en funktionell design med stativ som går att justera i höjd. Lampan kommer med vit skärm och stativ i aluminium, vilket ger den ett tidlöst uttryck.

 • Dimbar med 4 ljusstyrkor.
 • Justerbar höjd (76-110 cm).
 • Behagligt, nedåtriktat sken.
 • Stativ i tålig aluminium.
 • Diffusor för mjukt sken.
 • Snygg skärm i polykarbonat klädd i silke.
5 525,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Costanza är en klassisk bordslampa i en funktionell design med stativ som går att justera i höjd. Lampan kommer med vit skärm och stativ i aluminium, vilket ger den ett tidlöst uttryck.

 • Dimbar med 4 ljusstyrkor.
 • Justerbar höjd (76-110 cm).
 • Behagligt, nedåtriktat sken.
 • Stativ i tålig aluminium.
 • Diffusor för mjukt sken.
 • Snygg skärm i polykarbonat klädd i silke.

Dimbar med fyra ljusstyrkor

Lampan kommer med en smidig sensordimmer som låter dig dimra lampans belysning mellan 100 och 10 procent i fyra steg. Detta gör du enkelt genom att trycka på pendeln som sticker fram under lampskärmen.

Justerbar höjd

Costanza har ett smidigt stativ som du enkelt höjer och sänker genom att vrida på det reglage som sitter på stativet. Tack vare den justerbara höjden kan bordslampan även användas som en låg golvlampa i exempelvis loungen eller sovrummet.

Diffusor för mjukt ljus

Denna version av Costanza bordslampa kommer utrustad med en diffusor. Diffusorn mjukar upp lampans sken och säkerställer därmed att lampan ger ifrån sig ett varmt och bländfritt ljus.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1D13N-00C020A
Varumärke Luceplan
Höjd 76 - 110 cm
Dimmer Integrerad sensordimmer
Djup 18x18cm
Diameter Ø40 cm
Vikt 2,65 kg
Material Aluminium, polykarbonat
Sockel E27
Max watt Max 105W
IP-klass IP20
Sladd ingår Ja
Ljuskälla ingår Nej
Dimbar Ja
Formgivare Paolo Rizzatto

Varumärke Luceplan

Luceplan

Sedan starten 1978 har italienska Luceplan skapat stilren belysning av högsta kvalitet. De har en experimentell inriktning och använder sig av innovativa tekniker och material för att ta fram hållbar belysning. Deras produkter tillverkas i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft