Året var 1898 när snickaren Karl Andersson i Berghem började tillverka möbler till grannskapet runt Vättern. Än i dag, över hundra år senare, tillverkar Karl Andersson & Söner fortfarande möbler med en hantverkares noggrannhet och skicklighet. Numera serietillverkar de både klassiska serier och nydesignade möbler. Gemensamt för dem alla är den höga kvaliteten och den starka identiteten.

Grid view
List view
Visar 1-6 av 6 objekt
Sort by
Newton Soffbord 92 cm

Newton Soffbord 92 cm

9 750,00 kr inkl. moms
Soffbordet Newton från Karl Andersson & Söner, designades av Staffan Holm och Dan Sunaga år 2009. Bordet belönades med Nordiska Design Priset samma år. Glasskivan är triellipsformad och är av klarglas. Välj mellan flera olika underreden.
Newton Soffbord 97 cm

Newton Soffbord 97 cm

10 050,00 kr inkl. moms
Soffbordet Newton från Karl Andersson & Söner, designades av Staffan Holm och Dan Sunaga år 2009. Bordet belönades med Nordiska Design Priset samma år. Glasskivan är triellipsformad och är av klarglas. Välj mellan flera olika underreden.
Steelo Sittmöbel

Steelo Sittmöbel

34 900,00 kr inkl. moms
Steelo är en karaktärsfull sitt-ö som leker med kontraster och samtidigt utnyttjar materialets egenskaper. Möbeln öppnar, eller sluter sig beroende på betraktningsvinkel. Basen i sträckmetall är som standard svartlackerad, kromlackerad, eller förkopprad. Möblera med Steelo där en paus i vardagen behövs.
Stix Soffbord

Stix Soffbord

10 162,50 kr inkl. moms
Stix är ett stilfullt soffbord med en glasskiva som upplevs sväva fritt över sitt underrede av svarvade trästavar. Tack vare den genomskinliga bordsskivan i klarglas, fokuseras uppmärksamheten på trästativet och hantverksskickligheten som ligger bakom. Välj mellan flera olika underreden.
Reverb REW1 Takabsorbent

Takabsorbent Reverb REW1

2 100,00 kr inkl. moms
Reverb är en takhängande ljudabsorbent med ett praktiskt hål i som släpper genom ljus från befintlig belysning. Genom att pendla ned belysning i hålet blir Reverb en snygg lampa för offentliga miljöer. Vajer på 2 meter medföljer. Släpper genom ljus. Kan användas som ljudabsorberande lampskärm.
Reverb REW3 Takabsorbent

Takabsorbent Reverb REW3

2 150,00 kr inkl. moms
Reverb är en takhängande ljudabsorbent med ett praktiskt hål som släpper genom ljus från befintlig belysning. Genom att pendla ned belysning i hålet blir Reverb en snygg lampa för offentliga miljöer. Vajer på 2 meter medföljer. Släpper genom ljus.  Kan användas som ljudabsorberande lampskärm. 
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser