Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

Grid view
List view
Visar 1-14 av 14 objekt
Sort by
Herman Miller Aeron Stool - hög kontorsstol

Herman Miller Aeron Stool - hög kontorsstol

21 325,00 kr inkl. moms
Med Aeron får du en ergonomisk kontorsstol med bra komfort, som är 94% återvinningsbar. Den här höga modellen passar särskilt bra för dig som arbetar vid en disk, till exempel i en reception. Justerbart svankstöd (PostureFit SL). Synkrongunga med tilt-limiter. Framåt-tilt med 5 graders lutning. Höj- och sänkbara armstöd som även går att vinkla i sidled. Hjul för hårda golv. Bred fotring.
Herman Miller Aeron, Mineral - Kontorsstol

Herman Miller Aeron, Mineral - Kontorsstol

22 600,00 kr inkl. moms
Med Aeron får du en ergonomisk kontorsstol med hög komfort, som är enkel att anpassa efter dina behov. Stolen uppfyller även hårda miljökrav och är 94 procent återvinningsbar. Justerbart svankstöd (PostureFit SL). Synkrongunga med tilt-limiter. Framåt-tilt med 5 graders lutning. Höj- och sänkbara armstöd i läder som även går att vinkla i sidled. Hjul för hårda golv. Finns i tre olika storlekar.
Herman Miller Aeron, Svart - Adjustable PostureFit support

Herman Miller Aeron, Svart - Adjustable PostureFit support

16 680,00 kr inkl. moms
Ord.pris 20 600,00 kr
Spara 3 920,00 kr
Med Aeron får du en ergonomisk kontorsstol med hög komfort, som är enkel att anpassa efter dina behov. Den grafitsvarta stolen uppfyller även hårda miljökrav och är 94% återvinningsbar. Justerbart svankstöd (PostureFit SL). Synkrongunga med tilt-limiter. Framåt-tilt med 5 graders lutning. Höj- och sänkbara armstöd i läder som även går att vinkla i sidled. Hjul för hårda golv. Finns i tre olika storlekar.
TOPSELLER
Herman Miller Aeron, Svart - Fixed PostureFit support

Herman Miller Aeron, Svart - Fixed PostureFit support

12 350,00 kr inkl. moms
Ord.pris 18 281,25 kr
Spara 5 931,25 kr
Färdig konfiguration av Aeron som ger dig en ergonomisk kontorsstol av högsta klass. Stolen är lätt att justera och uppfyller hårda miljökrav, exempelvis genom att vara 94 procent återvinningsbar. Fast svankstöd (Fixed ZSS). Synkrongunga med tilt-limiter. Höj- och sänkbara armstöd i vinyl som även går att vinkla i sidled. Hjul för hårda golv. Kommer i färgen grafitsvart. Levereras i storlek Medium.
Kontorsstol Herman Miller Celle, Brownstone

Herman Miller Celle, Brownstone - Kontorsstol

11 425,00 kr inkl. moms
Herman Miller Celle är en ergonomisk kontorsstol som förhindrar vanliga skador på rygg, nacke och axlar. Celle är utvecklad för att ge bra stöd åt hela kroppen så att du alltid sitter med hög komfort. Synkrongunga med viktmotstånd och tilt-limiter. Låsbar framåt-tilt. Justerbart sittdjup och justerbara armstöd. Hjul för hårda golv. Maximal brukarvikt: 159 kilo.
Kontorsstol Herman Miller Celle, Svart

Herman Miller Celle, Svart - Kontorsstol

11 425,00 kr inkl. moms
Herman Miller Celle är en ergonomisk kontorsstol som  förhindrar vanliga skador på rygg, nacke och axlar. Celle är utvecklad för att ge bra stöd åt hela kroppen så att du alltid sitter med hög komfort.  Synkrongunga med viktmotstånd och tilt-limiter. Låsbar framåt-tilt. Justerbart sittdjup och justerbara armstöd. Justerbart svankstöd (höjd och djup). Hjul för hårda golv. Maximal brukarvikt: 159 kilo.  
Herman Miller Cosm, High Back - Kontorsstol

Herman Miller Cosm, High Back - Kontorsstol

15 600,00 kr inkl. moms
Ord.pris 17 225,00 kr
Spara 1 625,00 kr
Herman Miller Cosm är en ergonomisk kontorsstol i modern och exklusiv design. Kontorsstolen erbjuder en hög sittkomfort med inställningar som ställs in automatiskt när du sätter dig i stolen. Automatisk anpassning med Auto-Harmonic Tilt. Stilren men stark ram. Bekvämt, högt ryggstöd. Ger hög flexibilitet och rörlighet. Finns med tre olika armstöd.
Herman Miller Cosm, Low Back - Kontorsstol

Herman Miller Cosm, Low Back - Kontorsstol

14 600,00 kr inkl. moms
Ord.pris 15 100,00 kr
Spara 500,00 kr
Herman Miller Cosm är en ergonomisk kontorsstol i modern och exklusiv design. Kontorsstolen erbjuder en hög sittkomfort med inställningar som ställs in automatiskt när du sätter dig i stolen.  Automatisk anpassning med Auto-Harmonic Tilt. Stilren men stark ram. Ger hög flexibilitet och rörlighet. Finns med tre olika armstöd. 
Herman Miller Cosm, Mid Back - Kontorsstol

Herman Miller Cosm, Mid Back - Kontorsstol

15 225,00 kr inkl. moms
Ord.pris 15 600,00 kr
Spara 375,00 kr
Herman Miller Cosm är en ergonomisk kontorsstol i modern och exklusiv design. Kontorsstolen erbjuder en hög sittkomfort med inställningar som ställs in automatiskt när du sätter dig i stolen. Automatisk anpassning med Auto-Harmonic Tilt. Stilren men stark ram. Ger hög flexibilitet och rörlighet. Finns med tre olika armstöd.
Kontorsstol Herman Miller Embody

Herman Miller Embody - Kontorsstol

16 350,00 kr inkl. moms
Ord.pris 18 475,00 kr
Spara 2 125,00 kr
Herman Miller Embody är en utmärkt ergonomisk kontorsstol som erbjuder bra komfort genom hela dagen. Med en flexibel rygg som ställs in efter din egen ryggkurva och ger hög rörlighet. Synkrongunga med tilt-limiter och viktmotstånd. Justerbart sittdjup. Justerbar ryggstödsvinkel. Justerbara armstöd (höjd, bredd). Går att återvinna till 95 procent. 12 års garanti.
TOPSELLER

Herman Miller Mirra 2, Butterfly - Kontorsstol

14 100,00 kr inkl. moms
Ord.pris 14 725,00 kr
Spara 625,00 kr
Herman Miller Mirra 2 är en ergonomisk kontorsstol i elegant design, med ett flertal funktioner. Ett bra val för dig som behöver en flexibel stol som låter dig röra dig fritt när du arbetar. Öppen gunga med viktmotstånd och tilt-limiter. Justerbara armstöd (höjd, vinkel, sidled, framåt och bakåt). Justerbart svankstöd (höjd, vinkel). Justerbart sittdjup. Låsbar framåt-tilt. Luftigt säte som anpassar sig efter kroppen. 

Herman Miller Mirra 2, TriFlex 2 - Kontorsstol

12 350,00 kr inkl. moms
Ord.pris 12 600,00 kr
Spara 250,00 kr
Herman Miller Mirra 2 är en ergonomisk kontorsstol i elegant design, med ett flertal justerbara funktioner. Ett bra val för dig som behöver en flexibel stol som låter dig röra dig fritt när du arbetar. Öppen gunga med viktmotstånd och tilt-limiter. Justerbara armstöd (höjd, vinkel, sidled, framåt och bakåt). Justerbart svankstöd (höjd, vinkel). Justerbart sittdjup. Låsbar framåt-tilt. Luftigt säte som anpassar sig efter kroppen.
Kontorsstol Herman Miller Sayl

Herman Miller Sayl - Kontorsstol

7 350,00 kr inkl. moms
Ord.pris 8 100,00 kr
Spara 750,00 kr
SAYL är en prisvärd och nytänkande kontorsstol som erbjuder hög ergonomi och har en modern design. En bra stol för dig som sitter ned under arbetsdagen men önskar stor rörlighet. Synkrongunga med viktmotstånd och tilt-limiter. Justerbara armstöd (höjd, vinkel, sidled, framåt och bakåt). Justerbart svankstöd (höjd). Justerbart sittdjup. Låsbar framåt-tilt. Flexibel rygg i töjbara elastomerer.
graphite, graphite, slate

Herman Miller Setu - Kontorsstol

8 150,00 kr inkl. moms
Ord.pris 10 075,00 kr
Spara 1 925,00 kr
Setu är en sofistikerad stol som rör sig och formar sig efter din kropp så fort du sätter dig ner i den. Denna stol passar perfekt på det moderna kontoret som kontorsstol eller konferensstol.  Sits och ryggstöd anpassar sig automatiskt. Maximal brukarvikt: 136 kilo.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser