Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Gärsnäs grundades 1893. Det är ett familjeägt företag med tillverkning i den egna fabriken i byn Gärsnäs på Österlen. Gärsnäs drivs av Anna och Dag Klockby tillsammans med Åke Axelsson.

garsnas_banner1.jpg

garsnas_banner2.jpg
garsnas_banner3.jpg

Idag arbetar ett 50-tal personer i möbelsnickeriet på Österlen; alla besjälade av en kultur där detaljerna gör helheten. Gärsnäs är ett ungt företag, för det är nämligen omöjligt att stelna om man ständigt söker bästa möjliga form och funktion. Gärsnäs har tillverkat kvalitetsmöbler sedan dess, alltid med form och funktion i främsta rummet. Kunskap och förnyelse för företaget framåt. Sedan starten har fokus legat på kvalitetsmöbler av trä och i fabriken överförs hantverket naturligt mellan olika generationer. Gärsnäs har ett löpande samarbete med många framstående formgivare och i mötet mellan hantverk, industri och formgivare tänjs gränserna för det möjliga.

I början av 1960-talet formgav Åke Axelsson sin första stol för Gärsnäs. Det var inledningen till ett betydelsefullt och varaktigt samarbete som resulterat i många designklassiker och nya modeller. Filosofin bygger på långsiktighet, hållbarhet och att detaljerna gör helheten.

Grid view
List view
Visar 1-14 av 14 objekt
Sort by

Barstol Akustik

5 025,00 kr inkl. moms
Akustik barstol har en fin design med ljudabsorberande och miljögodkänt soundfeltmaterial under sitsen med perforerad plywood, vilket gör att den passar särskilt bra i bullriga lokaler såsom matsalar och restauranger. Fin formpressad skålad fanérsits ger en bekväm sittställning.  Beklätt fotstöd med aluminiumskena. Går att få i flera olika färger samt i två olika sitthöjder, 650 mm eller 780 mm.  Akustiktestad av Rise.

Galge Loop

375,00 kr inkl. moms
En elegant galge i naturligt askträ som passar perfekt till klädhängaren i samma serie. Med en slät yta och en lätt lutande båge som är lika skonsam mot dina kläder som dina ytterplagg. Priset gäller en (1) galge i naturlig ask.
Napoleon vid Nilen Golvlampa

Golvlampa Napoleon vid Nilen

15 500,00 kr inkl. moms
Napoleon vid Nilen har en fin och tidlös design som passar bra i alla olika miljöer. Lampan har en ställning av silvertråd med klädsel av vitt bomullstyg med hålbrodyr. Tack vare golvströmbrytaren med dimmer kan du få en mysigare belysning.  Fotplatta sandgjuten i svart gjutjärn. Avtagbart tyg som går att tvätta i 40 grader. Levereras med en textilsladd på 2,5 meter. Levereras exklusive ljuskälla, 3x40w E14. Skyddsklass II.

Golvlampa Orbit

9 775,00 kr inkl. moms
Orbit har en elegant och modern design som passar bra i många olika miljöer. Lampan ger ditt rum en exklusiv stil samtidigt som den ger ifrån sig ett fint ljus.  Modern och exklusiv design. Går att få i flera olika färger.

Karmstol Madonna II

7 750,00 kr inkl. moms
Madonna är en nätt stol som blandar klassiskt hantverk med moderna linjer. Stolen har en hållbar och luftig design med en sits som smiter åt runt ramen och ger en levande känsla.  Rygg och sits i formpressad fanérad bok alternativt klädd i remläder från Tärnsjö. Lätt framskjuten sits ger lätthet och rymd. Diskret skålad sits samt rygg. Svarvad ram i bok. Tråd ton i ton med läder.

Klädhängare Loop

11 725,00 kr inkl. moms
Loop är en elegant klädhängare med härligt runda former som ger gott om plats för jackor, halsdukar och mindre handväskor. Loop är gjord i massiv ask och går att välja i ask/natur samt svart.  Med tre rymliga loopar. I massivt trä. Elegant men lekfull design.

Konferensbord Camelot

15 450,00 kr inkl. moms
Camelot är ett perfekt konferensbord eller mötesbord i fin design med fasad kant på långsidorna. Bordsskivan finns i olika storlekar och utföranden vilket gör att du enkelt kan anpassa bordet efter just ditt rum. Bordsskiva i f anér i ask-, björk-, ek eller valnöt alternativt vit laminat. Kantlist i samma utförande som bordsskivan. Har ett vitt stativ med integrerat kabeldike. Smidiga fällbara luckor med standardgångjärn.

Konferensbord Frame X

33 650,00 kr inkl. moms
Frame X har en elegant design i ek- eller valnötsfanér med sarg i vit laminat och krysstativ i stål. Bordet går att få i flera olika storlekar och passar bra som mötesbord eller konferensbord.  Standardanpassat med lös lucka för el/data-installation. Välj mellan förkromat eller vitlackerat krysstativ i stål.

Konferensbord Rotor Meeting I

21 225,00 kr inkl. moms
Rotor Meeting är ett perfekt konferensbord eller mötesbord i fin design. Bordet finns i många olika storlekar för att enkelt kunna anpassas utifrån ditt konferensrum.  Välj mellan björk-, ask-, ekfanér eller vit laminat. Pelarstativ i mattförkromat eller vitlackerat stål. Fotkryss i mattborstat rostfritt stål. Går att anpassas för el/datainstallation - vänligen kontakta oss.
Pia - Pendellampa

Pendellampa Pia

6 550,00 kr inkl. moms
Pia är en klassisk pendellampa, tillverkad av silvertråd och en klädsel av vitt bomullstyg med hålbrodyr. Lampan ger ett mjukt, behagligt ljus och passar i de flesta miljöer, både privata och offentliga. Avtagbart tyg som går att tvätta i 40 grader. Levereras med en textilsladd på 2,5 meter. Finns i två olika storlekar.
Pia - Plafond i lager

Plafond Pia

5 800,00 kr inkl. moms
Plafonden Pia är tillverkad av silvertråd med en klädsel av vitt bomullstyg med hålbrodyr. Lampan ger ett mjukt, behagligt ljus som passar i de flesta miljöer, både privata och offentliga. Avtagbart tyg som går att tvätta i 40 grader. Levereras exklusive ljuskälla.

Soffa Kvilt 2-sits

50 900,00 kr inkl. moms
Kvilt är en elegant soffa med vackert kviltat vådmönster. Med sina två olika utföranden, de nätta träbenen i ask eller den maffiga helklädda sockeln, gör att soffan passar in de flesta miljöer. Vackert kviltning i vådmönster. Ben i naturlackad ask eller helklädd sockel. Klädd i avtagbar klädsel.

Soffa Kvilt 3-sits

57 975,00 kr inkl. moms
Kvilt är en elegant soffa med vackert kviltat vådmönster. Med sina två olika utföranden, de nätta träbenen i ask eller den maffiga helklädda sockeln, gör att soffan passar in de flesta miljöer. Vackert kviltning i vådmönster. Ben i naturlackad ask eller helklädd sockel. Klädd i avtagbar klädsel.

Stol Madonna I

6 500,00 kr inkl. moms
Madonna är en nätt stol som blandar klassiskt hantverk med moderna linjer. Stolen har en hållbar och luftig design med en sits som smiter åt runt ramen och ger en levande känsla.  Rygg och sits i formpressad fanérad bok alternativt klädd i remläder från Tärnsjö. Lätt framskjuten sits ger lätthet och rymd. Diskret skålad sits samt rygg. Svarvad ram i bok. Tråd ton i ton med läder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft