Sarpsborg Metall är ett modernt bolag med över 60 års erfarenhet i branschen. Deras unika design erbjuder ett varierat och flexibelt utbud av produkter med genomtänkta funktioner och användarvänliga lösningar. I samarbete med designers och arkitekter kan Sarpsborg erbjuda skräddarsydda lösningar efter dina personliga behov och lokaler.

Grid view
List view
Visar 1-28 av 28 objekt
Sort by
Bord Amsterdam

Bord Amsterdam

2 975,00 kr inkl. moms
Perfekt soffbord anpassat till loungefåtöljer och soffor med sin höjd på 50cm. Finns i 2 utföranden, helsvart eller svart stativ med vit skiva. Skivan har en elegant fasad kant vilket ger ett exklusivt intryck.
Bord Paris

Bord Paris

1 225,00 kr inkl. moms
Klassiskt soffbord med en glasskiva på 500 mm och ett underrede i metall. Soffbordet passar även loungestolen Paris som har ett matchande metallunderrede. Bordshöjd 540 mm.
Boxskåp - 5 rum i höjden

Boxskåp - Fem rum i höjden

4 605,00 kr inkl. moms
Boxskåp - Fem rum i höjden är ett boxskåp i fin och stilren design som passar in i de flesta miljöer såsom på kontoret, lagret och omklädningsrummet. Småfacksskåpet är ett utmärkt skåp för dig som vill ha personlig förvaring på tillexempel din arbetsplats.  Klädskåpen har en helsvetsad stomme i ljusgrå RAL 7035. Dörrarna går att få i 24 olika färger. Skåpen levereras som standard med cylinderlås samt sockel som underrede.  Färgkarta finns i beskrivningen.
Boxskåp

Boxskåp - Fyra rum i höjden

4 600,00 kr inkl. moms
Boxskåp - Fyra rum i höjden är ett boxskåp i fin och stilren design som passar in i de flesta miljöer såsom på kontoret, lagret och omklädningsrummet. Småfacksskåpet är ett utmärkt skåp för dig som vill ha personlig förvaring på tillexempel din arbetsplats.  Klädskåpen har en helsvetsad stomme i ljusgrå RAL 7035. Dörrarna går att få i 24 olika färger. Skåpen levereras som standard med cylinderlås samt sockel som underrede.  Färgkarta finns i beskrivningen.
Fåtölj Hannah

Fåtölj Hannah

2 475,00 kr inkl. moms
Hannah är en behaglig stol med skandinaviskt utseende med ben i ljus bok. Stolen har stoppad sits och rygg och finns i två färger, en varm grön nyans eller en klassisk grå. Stolen kan användas både som mötes stol och en som en nättare lounge eller besöksstol.
Fåtölj Lyon

Fåtölj Lyon

8 725,00 kr inkl. moms
Lyon är en stabil fåtölj som finns både som fåtölj och 3-sits soffa. Ben i rostfritt borstat stål. Fåtöljens sits och rygg består av en formgjuten PU-kärna som gör den nätt och elegant. Fåtöljen är i tyget Medley.
For U, Kontorsstol

For U, Svart - Kontorsstol

3 975,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 350,00 kr
Spara 375,00 kr
For U är en prisvärd kontorsstol med elegant design och flera reglerbara funktioner så som justerbart svankstöd och synkrongunga. En bra stol för dig som sitter ned upp till åtta timmar om dagen.   Justerbart svankstöd. Höjbara armstöd. Synkrongunga med viktanpassning. Bred sits i slitstark polyester och rygg i mesh. Rekommenderad sittid: 6-8 timmar.
Arkivskåp Easy

Hängmappskåp - Easy

3 850,00 kr inkl. moms
Med Easy får du ett prisvärt och starkt hängmappskåp med två till fyra lådor som tål upp till 35 kg vardera. Då bara en låda går att öppna åt gången står skåpet alltid säkert, utan risk för att tippa.  Tippsäkrad mekanik. Anpassat för A4 format. Godkänd belastning på 35 kg per låda. Hög tillgänglighet med 100 procents utdrag. Cylinderlås med två nycklar ingår.
Hängmappskåp - Norska

Hängmappskåp - Norska

9 725,00 kr inkl. moms
Arkivskåp av hög kvalitet med extra djupa lådor för hängmappar. De fullt utdragbara lådorna går endast att dra ut en åt gången, vilket ger dig bra åtkomst utan att riskera att skåpet tippar.  Kommer med centrallås. Står tryggt utan tipprisk.  Specialutformade lådfronter som går att dra ut 100 procent.  Extra stabila lådor som är monterade på dubbla skenor med kullager.
Klädskåp Classic -  H:1752 mm

Klädskåp Classic - H:1752 mm

3 100,00 kr inkl. moms
Klädskåp Classic är ett klädskåp i fin och stilren design som passar in i de flesta miljöer såsom på kontoret, lagret och omklädningsrummet. Skåpet är utrustat med hatthylla, klädstång och två ankarkrokar. Skåpen har även gummidämpare i dörrarna. Klädskåpen har en helsvetsad stomme i ljusgrå RAL 7035. Dörrarna går att få i 24 olika färger. Skåpen levereras som standard med cylinderlås samt sockel som underrede.  Färgkarta finns i beskrivningen.
Klädskåp Classic -  H:901 mm

Klädskåp Classic - H:901 mm

2 850,00 kr inkl. moms
Klädskåp Classic är ett klädskåp i fin och stilren design som passar in i de flesta miljöer såsom på kontoret, lagret och omklädningsrummet. Skåpet är utrustat med klädstång och två ankarkrokar. Skåpen har även gummidämpare i dörrarna. Den personliga förvaringen har en helsvetsad stomme i ljusgrå RAL 7035. Dörrarna går att få i 24 olika färger. Skåpen levereras som standard med cylinderlås samt sockel som underrede.  Färgkarta finns i beskrivningen.
Klädskåp Classic, två fack i höjd -  H:1752 mm

Klädskåp Classic, två fack i höjd - H:1752 mm

4 100,00 kr inkl. moms
Klädskåp Classic, två fack i höjd är ett klädskåp i fin och stilren design som passar in i de flesta miljöer såsom på kontoret, lagret och omklädningsrummet. Skåpet är utrustat med hatthylla, klädstång och två ankarkrokar. Skåpen har även gummidämpare i dörrarna. Klädskåpen har en helsvetsad stomme i ljusgrå RAL 7035. Dörrarna går att få i 24 olika färger. Skåpen levereras som standard med cylinderlås samt sockel som underrede.  Färgkarta finns i beskrivningen.
Klädskåp Classic, två fack i höjd -  H:901 mm

Klädskåp Classic, två fack i höjd - H:901 mm

3 360,00 kr inkl. moms
Klädskåp Classic, två fack i höjd är ett klädskåp i fin och stilren design som passar in i de flesta miljöer såsom på kontoret, lagret och omklädningsrummet. Skåpet är utrustat med klädstång och två ankarkrokar. Skåpen har även gummidämpare i dörrarna. Klädskåpen har en helsvetsad stomme i ljusgrå RAL 7035. Dörrarna går att få i 24 olika färger. Skåpen levereras som standard med cylinderlås samt sockel som underrede.  Färgkarta finns i beskrivningen.

Konferensstol Charley

2 600,00 kr inkl. moms
Bekväm kontors- och konferensstol med justerbar sitthöjd och enkel lutningsfunktion. Vadderat säte som erbjuder hög sittkomfort under korta som långa möten. Svängbar. Kromade armstöd. Tvådelad ryggdyna för ett vackert utseende.
Konferensstol Consensus läder

Konferensstol Consensus - Läder

1 225,00 kr inkl. moms
En modern skön konferensstol i svart skinnimitation, finns med val som aluminiumgrå eller krom färgat underrede. Skön och komfortabel stol som passar utmärkt i det moderna mötesrummet. Passar även som en mjuk och skön matsalsstol.
Konferensstol Consensus tyg

Konferensstol Consensus - Tyg

1 350,00 kr inkl. moms
En modern skön konferensstol i grått fint tyg, finns med val som aluminiumgrå eller krom färgat underrede. Skön och komfortabel stol som passar utmärkt i det moderna mötesrummet. Passar även som matsalsstol.
Konferensstol Juel

Konferensstol Juel

2 475,00 kr inkl. moms
Bekväm kontors- och konferensstol med justerbar sitthöjd och enkel lutningsfunktion. Vadderat säte som erbjuder hög sittkomfort under korta som långa möten. Svängbar. Kromade armstöd. Rygg och sits i V-mönstrad läderimitation.
Konferensstol Spencer - läder

Konferensstol Spencer - Läder

1 100,00 kr inkl. moms
En modern skön konferensstol i svart skinnimitation med högre rygg, finns med val som aluminiumgrå eller krom färgat underrede. Skön och komfortabel stol som passar utmärkt i det moderna mötesrummet. Stolen passar även bra i ett matrum.
Konferensstol Spencer Tyg

Konferensstol Spencer - Tyg

1 225,00 kr inkl. moms
En modern skön konferensstol i grått fint tyg, finns med val som aluminiumgrå eller krom färgat underrede. Skön och komfortabel stol som passar utmärkt i det moderna mötesrummet. Passar även som matstol.
Konferensstol Zare

Konferensstol Zare

1 600,00 kr inkl. moms
En modern och smäcker konferensstol som passar utmärkt i ett modernt konferensrum. Stolen har både sits och rygg i solid, luftig mesh samt ett  kromat underrede. Justerbar sitthöjd. Svängbart underrede. Gungfunktion. 

Konferensstol Zareto - Med hög rygg

1 850,00 kr inkl. moms
Zareto Konferensstol med hög rygg passar utmärkt i konferensrummet eller som en enklare kontorsstol i hemmet. Den har en modern look i skinnimitation och ger ett fräscht intryck i rummet.  Svängbart underrede. Gungfunktion. Ställbar sitthöjd. Stoppad rygg och sits. Snygga tvärsömmar
TOPSELLER
AS6000, Kontorsstol svart - Läder

Kontorsstol läder AS6000, Svart

4 850,00 kr inkl. moms
Kontorsstol läder AS6000 är en ergonomisk kontorsstol med hög komfort och flera justerbara funktioner. Stolen är en av våra bästsäljare och passar dig som sitter mycket och vill ha en prisvärd och ergonomisk kontorsstol. Låsbar synkrongunga. Justerbart sittdjup. Höj- och sänkbara armstöd. Fast nackstöd. Sits och rygg klädd i läder, nackstöd i konstläder.
Move It, Kontorsstol

Move It, Kontorsstol - Svart

5 850,00 kr inkl. moms
Move It är en ergonomisk kontorsstol som ger dig god rörlighet och gör det lätt att variera sittposition. Ryggen är smalare upptill, vilket gör att du kan röra på axlarna för större bekvämlighet. Multisynkron mekanism med antichockfunktion. Låsbar synkrongunga i fem lägen samt med viktanpassat motstånd. Justerbar sits (vinkel och djup). Justerbar höjd på rygg- och nackstöd.  Kan användas över 8 timmar om dagen. 
Skolskåp Classic - H:901 mm

Skolskåp Classic - H:901 mm

3 975,00 kr inkl. moms
Skolskåp Classic är en extra kraftig modell som är konstruerad för att tåla tuffare behandling. Skåp med hyllor med plats för böcker, pärmar och PC. Extra kraftigt låssystem. Alla skåpen levereras med dörrstopp och gummidämpare. Välj dörrar med antingen hasp eller cylinderlås. Skolskåp Classic passar utmärkt i tillexempel skolan samt även kontoret.  Skolskåp Classic har en helsvetsad stomme i ljusgrå RAL 7035. Dörrarna går att få i 24 olika färger. Skåpen levereras som standard med sockel som underrede.  Färgkarta finns i beskrivningen
Soffa Lyon

Soffa Lyon

13 725,00 kr inkl. moms
Lyon är en stabil soffa som finns både som fåtölj och 3-sits soffa. Soffan är klädd med ett tyg Medley . Ben i rostfritt borstat stål. Soffans sits och rygg består av en formgjuten PU-kärna som gör soffan nätt och elegant.
Sportskåp - Med ventilerande dörrar

Sportskåp - Med ventilerande dörrar

13 725,00 kr inkl. moms
Ett stilrent sportskåp som gör det lätt att hålla ordning på bollar, racketar och annan utrustning. Skåpet går att låsa vilket gör det perfekt för öppna lokaler, så som sporthallar och gymnastiksalar. Perforerade dörrar håller skåpet ventilerat. Krokar för upphängning av exempelvis racketar. Två justerbara hyllplan. Levereras som standard med 2-punkts cylinderlås.
Stol Fly 4-pack

Stol Fly 4-pack

5 100,00 kr inkl. moms
Snygg stabil stol designad av Claudio Bellini som är en känd italiensk designer som vunnit det prestigefyllda designpriset Red Dot Award. Den välutvecklade stolen med en formgivning som ger rummet en modern och stilsäker look. Stolen är på stabila medar som ger en mjuk rörlighet. Obs! Stolen säljs i 4-pack.
Z-Klädskåp - H:1752 mm

Z-Klädskåp - H:1752 mm

4 850,00 kr inkl. moms
Z-skåp är stabila, funktionella och eleganta garderobskåp med Z-formade ståldörrar. Ett mycket utrymmesnålt alternativ där varje fack har god hänghöjd samt plats för mindre föremål. Standardinredningen består av en klädstång med ankarkorkar och gummidämpare i dörrarna. Klädskåpen har en helsvetsad stomme i ljusgrå RAL 7035. Dörrarna går att få i 24 olika färger. Skåpen levereras som standard med cylinderlås samt sockel som underrede.  Färgkarta finns i beskrivningen.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser