Magis är ett familjeägt, italienskt företag grundat år 1976. De designar produkter som förkroppsligar starka idéer och har hög funktionalitet, åt kontor, hem och publika miljöer. De har ett eklektiskt sortiment då de värdesätter kreativ frihet framför konformitet. Alla deras produkter tillverkas i Italien.

Grid view
List view
Visar 1-23 av 23 objekt
Sort by
TOPSELLER
Air Armchair

Air Armchair - 4-pack

1 325,00 kr inkl. moms
Air kommer med en stilren och minimalistisk design i slitstark polypropen med tillsatt glasfiber, vilket gör att stolen passar lika bra inomhus som utomhus på balkongen, serveringen eller i trädgården. Säljes i 4-pack (priset gäller per styck). Stapelbar upp till tio stolar. Enkel att hålla ren och torka av.
Air Chair - 4-pack

Air Chair - 4-pack

1 275,00 kr inkl. moms
Air kommer med en stilren och minimalistisk design i slitstark polypropen med tillsatt glasfiber, vilket gör att stolen passar lika bra inomhus som utomhus på balkongen, serveringen eller i trädgården. Säljes i 4-pack (priset gäller per styck). Stapelbar upp till tio stolar. Enkel att hålla ren och torka av.

Bord Brut - Ø130

36 775,00 kr inkl. moms
Brut är ett vackert matbord med luftig bas i gjutjärn och en rymlig bordsskiva i svart eller vit marmor. Tack vare sin stabila men smäckra design blir Brut rummets mittpunkt utan att vara skrymmande. Vacker, stor bordsskiva i marmor (Ø130 cm). Stabil och tålig bas i gjutjärn.

Bord Bureaurama - Böjd bordsskiva

12 725,00 kr inkl. moms
Ett svart bord med kurvad bordsskiva, som tillhör den flexibla Bureaurama-kollektionen. Bordet kan användas som det är eller sättas ihop med ett eller flera andra bord för att skapa smidiga lösningar. Tål utomhusbruk. Snygg svart färg med vita stänk.  Låter dig bygga flexibla bordslösningar.  Kan även sättas ihop med Bord Bureaurama - Rak bordsskiva. 

Bord Bureaurama - Rak bordsskiva

12 075,00 kr inkl. moms
Ett svart bord med rak bordsskiva, som tillhör den flexibla Bureaurama-kollektionen. Bordet kan användas som det är eller sättas ihop med ett eller flera andra bord för att skapa smidiga lösningar. Tål utomhusbruk. Snygg svart färg med vita stänk.  Låter dig bygga flexibla bordslösningar.  Kan sättas ihop med Bord Bureaurama - Böjd bordsskiva. 

Bord Striped - Tål utomhusbruk

7 000,00 kr inkl. moms
Striped är ett modernt bord för utom- och inomhusbruk som kommer i en stilig, avskalad design i vitt eller svart. Striped finns i två storlekar och passar därför lika bra på balkongen som i matsalen.  Lättstädad och slitstark bordsskiva i högtryckslaminat (HPL). Stabilt underrede i stål. Lämpad för utomhusbruk.

Bord Striped Round - Vit

6 225,00 kr inkl. moms
Striped Round är ett modernt bord för utomhusbruk som kommer i en stilig, avskalad design. Striped finns i två storlekar och passar därför lika bra på uteserveringen som i den privata trädgården.  Lättstädad och slitstark bordsskiva i högtryckslaminat (HPL). Stabilt underrede i stål. Lämpad för utomhusbruk.

Cafébord Brut Round Table

16 375,00 kr inkl. moms
Brut är ett vackert cafébord med stabil bas i gjutjärn och rund bordsskiva i marmor eller laminat. Bordsskivan har en smidig storlek på 60 centimeter, vilket gör bordet perfekt för den lilla balkongen. Tål utomhusbruk. Bordsskiva i vacker marmor eller högtryckslaminat. Stabil bas i gjutjärn. Tåligt stativ i stål.

Cafébord Milà - Vit marmor

10 825,00 kr inkl. moms
Milà är ett elegant cafébord som lämpar sig lika bra för balkongen som för serveringen. Bordet kommer med bordsskiva i vit marmor samt stativ i grönmålat stål, och finns i två olika storlekar.  Lämpad för utomhusbruk. Lyxig bordsskiva i äkta marmor. Stabilt men smäckert stativ i stål.

Cafébord Topsy – Rund bordsskiva, höj och sänkbar

4 675,00 kr inkl. moms
Ett höj- och sänkbart bord med ben i massivt bokträ och bordsskiva i svart laminat. Topsy har en smidig konstruktion som gör det lätt att justera höjden genom att skruva på bordsskivan.   Enkel att skruva till önskad höjd. Skruvkonstruktion i tålig polypropen med tillsatt glasfiber. Topp i svart laminat, tjocklek 12 mm.

Cafébord Vigna - Vit bordsskiva, Ø60 cm

5 375,00 kr inkl. moms
Vigna är ett graciöst cafébord för trädgården, balkongen eller uteplatsen. Bordet har ett vackert och stadigt stativ i tvinnat stål och en slitstark bordsskiva i Werzalit som är UV-beständigt och tål väta.  Lämpat för utomhusbruk. Tålig Werzalitskiva som står emot väder och vind.

Gungstol Piña

10 250,00 kr inkl. moms
Piña är en smäcker gungstol där skalet av korslagda ståltrådar skapar ett luftigt uttryck, samtidigt som det lätt bakåtlutade ryggstödet och de fasta, vadderade kuddarna alltid låter dig sitta bekvämt i stolen. Medar i solid ask. Bekvämt bakåtlutat ryggstöd. Fasta sitt- och ryggkuddar. Modern och luftig design.

Hurts 360˚- 10 lådor

9 475,00 kr inkl. moms
360° är en stilren och smakfull hurts som kommer i en innovativ design, där lådorna snurras runt sin aluminiumaxel. Hurtsen kommer med 10 rymliga lådor, samt fyra hjul som gör den enkel att förflytta. Tillverkad i glansig ABS-plast. På fyra smidiga hjul. En bricka i samma material och färg medföljer.

Hurts 360˚- 5 lådor

5 325,00 kr inkl. moms
360° är en stilren och smakfull hurts som kommer i en innovativ design, där lådorna snurras runt sin aluminiumaxel. Hurtsen kommer med 5 rymliga lådor, samt fyra hjul som gör den enkel att förflytta. Tillverkad i glansig ABS-plast. På fyra smidiga hjul. En bricka i samma material och färg medföljer.

Matbord Air - Stapelbar

2 775,00 kr inkl. moms
Air är ett snyggt, stapelbart bord för utomhusbruk med en avskalad design med fokus på funktion. Air består av förstärkt plast och är lätt att städa, vilket gör det utmärkt för offentligt som privat bruk. Stapelbar upp till 5 st. Slitstark och lätt att städa. I glasfiberförstärkt polypropylen. Med låg vikt. 

Matbord Passe-partout

33 800,00 kr inkl. moms
Passe-partout är ett stiligt och elegant matbord som finns i tre olika storlekar. Tack vare den behandlade bordsytan tål bordet utomhusbruk och passar därför bra på exempelvis terrassen. Målad i polyesterpulver för en slitstark och tålig yta. Luftig och elegant design med plats för många. Lämplig för utomhusbruk.

Soffbord Officina - Rektangulär bordsskiva

11 950,00 kr inkl. moms
Officina är ett stilrent soffbord med ben i galvaniserat järn och bordsskiva i valnöt eller vit marmor. Ett lågt bord som står lika bra vid sofforna i loungen, som vid favoritfåtöljen i vardagsrummet. Extra tålig ram i galvaniserat järn. Bordsskiva i 2,5 cm tjockt valnötsträ eller 2 cm massiv marmor.  Bord med marmorskiva kan även stå utomhus. 

Soffbord Piña - Tål utomhusbruk

4 675,00 kr inkl. moms
Piña är ett elegant och luftigt soffbord som går att använda utomhus likväl som inomhus. Bordet har en smäcker design i vitt eller svart som passar lika bra på balkongen som i den moderna loungen.  Tålig bordsskiva i högtryckslaminat (HPL). Smäcker bas i stål.  Lämpad för utomhusbruk.

Soffbord Traffic - Låg 35 cm

4 550,00 kr inkl. moms
Traffic är ett stiligt soffbord i en intressant design med tydliga kanter, rena linjer och en låg höjd på endast 35 centimeter. Bordsskivan består av en stark akrylsten som finns i två diskreta färger. Låg höjd på 35 cm.  För inomhusbruk.

Stol Déjà-vu

4 675,00 kr inkl. moms
Déjà-vu är en modern variant av den klassiska trästolen, utförd i polerad eller målad aluminium. Med sina rena linjer passar denna snygga stol in överallt - på kontoret, i hemmet eller i trädgården. Tål utomhusbruk (målad aluminium). Lätt och hållbart material.

Stol Mila - Set om 4, stapelbar

2 200,00 kr inkl. moms
Mila är en praktisk, stapelbar stol för utomhusbruk som köpes i ett set om fyra stolar. En snygg stol som finns i flera trevliga färger och passar utmärkt som matstol på balkongen eller i trädgården.  Smidigt 4-pack (angivet pris gäller per stol). Stapelbar upp till 6 st. Tål utomhusbruk. Luftig och lätt design i förstärkt plast.  Enkel att torka av och hålla ren.

Stol Piña

7 275,00 kr inkl. moms
Piña är en smäcker stol där skalet av korslagda ståltrådar skapar ett luftigt uttryck, samtidigt som det lätt bakåtlutade ryggstödet och de fasta, vadderade kuddarna alltid låter dig sitta bekvämt i stolen. Ben i solid ask. Bekvämt bakåtlutat ryggstöd. Fasta sitt- och ryggkuddar. Modern och luftig design.

Stol Vigna - 2-pack

3 125,00 kr inkl. moms
Stolen Vigna är en vacker, stapelbar stol som lämpar sig för utomhusbruk. Stolen kommer i fyra olika färgkombinationer och är tillverkad av stålrör med en sits i gjuten polypropylen. Säljs i 2-pack (priset gäller per styck). Smidigt stapelbar upp till 3 stolar. Tål utomhusbruk.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft