Bord Copenhauge CPH20 - Runt, Ø90 cm

CPH20 är ett vackert bord med ett modernt formspråk, med ben i solid ek och skiva med linoleum, laminat eller ekfaner. Ett runt bord som passar lika bra i det privata hemmet som på kontoret.

 • Modern och luftig design som enkelt passar in.
 • Tålig bordsskiva med linoleum, laminat eller faner.
7 825,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
White Laminate/Lacquered Oak
Grey Linoleum/Lacquered Oak
Black Linoleum/Soaped Oak
Green Linoleum/Soaped Oak
Grey Linoleum/Soaped Oak
Off White Linoleum/Soaped Oak
White Laminate/Soaped Oak
Green Linoleum/Lacquered Oak
Black Linoleum/Lacquered Oak
Off White Linoleum/Lacquered Oak
White Laminate/Lacquered Oak
Black Linoleum/Black Lacquered Oak
Black Lacquered Oak/Black Lacquered Oak
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

CPH20 är ett vackert bord med ett modernt formspråk, med ben i solid ek och skiva med linoleum, laminat eller ekfaner. Ett runt bord som passar lika bra i det privata hemmet som på kontoret.

 • Modern och luftig design som enkelt passar in.
 • Tålig bordsskiva med linoleum, laminat eller faner.

Modern design som passar in överallt

CPH20 har en modern design med rund bordsskiva och stativ med tre lutande ben. Den runda skivan gör bordet lätt att samlas runt och bordet passar därför bra i matsalen, exempelvis i skolan, på kontoret eller restaurangen.

Bordsskiva i flera olika utföranden

Bordsskivan består av 18 millimeter tjock plywood toppad med linoleum, laminat eller ekfaner, och har en fasad kant i samma utförande som ramen. Bordsskivan går att få i flera olika utföranden, allt för att passa in i just din inredning.

Produktdetaljer

Artikelnummer 257827-3009000
Varumärke HAY
Höjd 74 cm
Diameter 90 cm
Material Solid ek, plywood med linoleum, laminat eller ekfaner
Montering Montering krävs
Formgivare Ronan & Erwan Bouroullec
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser