Vi tar er idé och gör den till verklighet – kontakta oss för att få hjälp med er inredning. 

Vi har experter inom offentliginredning som tex kontorsinredning, konferensinredning, hotellinredning samt restauranginredning. DPJ erbjuder en helhetslösning, allt ifrån möbler till tekniklösningar för tex konferensrummet.


Ska ni byta lokal eller går ni i tankar om att inreda kontoret på nytt?

Vi hjälper dig gärna med inredningen till ditt kontor. Boka in en kostnadsfri konsultation idag så bjuder vi dig på en lunch eller fika där vi tillsammans går igenom vad du har för behov för din arbetsplats samt vad vi kan erbjuda dig.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation

Telefon: 08-444 54 24

E-post: info@dpj.se


1.) Boka in en kostnadsfri konsultation med en av våra experter.

Ring eller mejla oss för att boka in ett möte. På mötet går vi tillsammans igenom vad ni behöver hjälp med, vad ni har för önskemål samt vad ni har för förväntningar.

2.) Vi tar fram ett koncept som passar ert behov samt er budget.

Efter vårt första möte tar våra experter fram ett koncept som motsvarar ert önskemål samt er budget. I större projekt samarbetar vi även med arkitekter för att ni ska få bästa möjliga hjälp.

3.) Vi lägger fram ett inredningsförslag samt en offert. 

När vi tagit fram ett inredningskoncept kontaktar vi er för att gå igenom förslaget samt offerten. Vi går tillsammans igenom förslaget och gör eventuella förändringar efter önskemål.

4.) Leverans och montage. 

När ni känner er nöjda med det framtagna förslaget är det dags för oss att beställa samt skicka produkterna. Vi levererar produkterna till er samt hjälper till att packa upp, montera och ta bort emballaget när allt är klart.

5.) Kvalitetskontroll och besiktning.

Vi kommer ut till er och går igenom produkterna och gör en kvalitetskontroll för att se att alla produkter är i bra skick samt att allt stämmer överens med ert önskemål. Nu är allt klart och vi hoppas att ni är nöjda. Vi fortsätta att hålla kontakten vid eventuella frågor, kompletteringar samt om ni skulle vilja inreda på nytt i framtiden.


Ett axplock av våra nöjda kunder.


Välkommen in till oss så berättar vi mer

home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser