Öppet köp och ångerrätt

Om du ångrar ditt köp hos oss har du som konsument rätt att returnera varan under vissa förutsättningar. (Gäller ej företag) Har köpet skett via vår web har du öppet köp i fjorton dagar från att du fått varan levererad till dig. Om du i stället handlat i vår fysiska butik gäller öppet köp i fjorton dagar från köptillfället. Vid retur står DPJ för bokning av transporten. Du som konsument står för returfrakten vilken debiteras separat enligt följande:

200 kronor inkl. moms per paket.

1000 kronor inkl. moms per pall.

Observera att om din produkt levererades i två paket debiteras två returavgifter. En för varje paket. Du som kund ansvarar för varan till dess du överlämnat den till den transportör som DPJ beställt.

Villkor för öppet köp och ångerrätt

1Dina uppgifter

Vi värnar om din säkerhet och vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst, ändring, spridning och förstörelse. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

2Ditt köp

Du hittar ditt ordernummer på den orderbekräftelse du fått via mejl i samband med din beställning.

3Vad vill du returnera?

Produkt 1

Namnet på produkten som visas hemsidan/ orderbekräftelsen.

Produktens artikelnummer hittar du på den orderbekräftelse du fått via mejl i samband med din beställning, samt på Mina sidor.

Orsak till retur

Lägg till ny produkt

4Returinstruktioner

När vi har godkänt ditt återköp skickar vi ut fraktsedel samt returinstruktioner via e-post. Fraktsedeln ska skrivas ut och tejpas med kraftig tejp väl synlig på paketet. Varan ska om möjligt returneras i sin originalförpackning (inner- och ytterförpackning). Observera att retur ska sändas tillbaka inom 14 dagar från det att du mottagit fraktsedel. Som kund ansvarar du för varan tills du överlämnat den till transportören som DPJ beställt.


För att boka din retur behöver vi information om varans förpackning. Kryssa i rutorna nedan om beskrivet emballage finns tillhanda.
Observera att flera alternativ kan kryssas i.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft