Transportskada

Om din vara skadats under transporten kan du anmäla detta till oss för reklamation. Var noggrann med att fotografera alla yttre transportskador på paketet innan du packar upp produkten. Be även budet notera skadorna på sin handdator innan du skriver under leveransen. Upptäcker du att din vara är skadad trots att förpackningen såg oskadd ut vid leveransen, ska även detta anmälas som en transportskada. Skicka in din anmälan till oss utan dröjsmål genom att fylla i formuläret nedan. Vi behöver ha din anmälan senast två dagar från leveransdatum.

Villkor för reklamation vid transportskada

1Dina uppgifter

Vi värnar om din säkerhet och vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst, ändring, spridning och förstörelse. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

2Ditt köp

Du hittar ditt ordernummer på den orderbekräftelse du fått via mejl i samband med din beställning.

3Beskrivning av transportskada

Namnet på produkten som visas hemsidan/ orderbekräftelsen.

Produktens artikelnummer hittar du på den orderbekräftelse du fått via mejl i samband med din beställning, samt på Mina sidor.

4Ladda upp bilder

För att vi ska förstå vad som hänt med din produkt behöver vi tydliga bilder på transportskadan. Observera att om inga bilder eller bilder av fel format bifogas kommer du inte komma vidare i din registrering.

Bilderna är det viktigaste beviset och bör därför vara av god kvalitet. Dåliga eller ofullständiga bilder kommer att försena ditt reklamationsärende.

Vi behöver
 • Helbild på hela paketet i sin ytterförpackning.
 • Helbild på paketet där skadade emballaget syns.
 • Närbild på emballagets skada
 • Bild på innerförpackningen
 • Helbild på produkten utan emballage
 • Närbild på produktens skada.
 • Bild på fraktetiketten

5Notering hos transportföretaget

Som kund är du ansvarig för att synliga transportskador noteras på transportföretagets fraktsedel/handdator innan du signerar leveransen. För att påskynda handläggningen av ditt ärende behöver vi veta om budet registrerade skadan vid leveranstillfället.


DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft