Funderar du på att inreda kontoret på nytt? Då får du inte missa den här artikeln – vi listar de 5 senaste trenderna för kontorsinredning 2019, som förhoppningsvis bidrar med inspiration och hjälper dig när du ska ge kontoret en ny look. Annars är du välkommen till vårt showroom på Mäster Samuelsgatan 65 i Stockholm City för att samla ännu mer inspiration. Scrolla längst ner i artikeln för att läsa mer om vårt showroom.

Hur inreder man ett kontor 2019?

1. Färgglada, levande kontor

Nu är det slut på att inreda kontor i enformiga, ”vanliga” färger – under 2019 gör vi plats för kontor som är fyllda av färg och liv. Därför kan stolarna vid samma bord vara olika, eller i överraskande ljusa färger, som exempelvis gul, orange eller limegrön. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

2. Fler och fler fritids- och avkopplingsplatser

Allt fler större bolag, så som Google och Microsoft, ger mer och mer utrymme åt fritids- och avkopplingsplatser där medarbetarna kan ta en paus under arbetsdagen för att ladda batterierna och återvända till arbetsuppgifterna med ännu mer energi.

Vi ser det också allt mer även i Sverige. Fler och fler företag väljer att göra plats för både avkopplingsytor och mer fartfyllda aktiviteter, som exempelvis en soffhörna i ena delen av lunchrummet och ett pingisbord i andra.

3. Transparens är A och O

Transparens och öppenhet är extremt viktigt på moderna kontor. Alla typer av glasavskärmningar och tysta rum används för att isolera, samtidigt som vi lämnar inredningen och allt som händer öppet. På så sätt skapar vi öppna ytor och tar tillvara på dagsljuset.

Under 2019 är även ledningskontor öppna, ingen är isolerad eller separerad. Det är bevisat att känslan av att det inte finns några hemligheter inom företaget bidrar till förbättrat välbefinnande hos medarbetarna.

Läs mer om produkten här.

4. Läderfärgade kontorsmöbler

Återigen är läderfärgade kontorsmöbler en trend. Oavsett om det gäller stolarna i fikarummet eller kontorsstolarna kan läder vara den perfekta färgen för att få möblerna att sticka ut i ett annars färglöst kontor. Satsar du på läderfärgade möbler kan du räkna med trendiga kontorsmöbler i en tidlös färg som utstrålar kvalitet och elegans, som aldrig går ur stil.

Som exempelvis den här snygga karmstolen i valnötsfärgad läderklädsel.

5. Öppna, ljudabsorberade kontorslandskap

De öppna kontorslandskapen har länge varit moderna och är här för att stanna. Det finns många fördelar med öppna kontorslandskap, men de ställer också krav på kontorsinredningen. I ett öppet kontorslandskap måste man isolera lokalen, exempelvis med ljudabsorbenter som förhindrar ljudet från att spridas i rummet.

Idag finns många bra, men också snygga ljudabsorbenter, som exempelvis Honey Ecosund som du ser på bilden nedan. Klicka här för att komma direkt till alla våra ljudabsorbenter.

Behöver du mer inspiration?

Besök vårt showroom/butik med kontorsinredning i Stockholm för att samla inspiration och se våra kontorsmöbler samt övrig inredning. I vårt showroom finns ett stort utbud av material och textilier, för att du som kund ska få se alla valmöjligheter i verkliga livet.

Vi kan också hjälpa er med att inreda kontoret. Kontakta oss, så tar vi fram en skräddarsydd lösning för er, anpassad efter era önskemål.

Välkommen till oss. Du hittar vårt showroom på Mäster Samuelsgatan 65 i Stockholm City!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser