Klassisk tvättbar Entrématta - Enfärgad

Klassisk, enfärgad entrématta som effektivt samlar upp smuts och väta i högtrafikerade miljöer så som entréer, receptioner och hissar. Mattan tål tuff användning, är tvättbar och finns i ett flertal färger. 

 • Ljus- och färgbeständig.
 • Fri från PVC.
 • Tål golvvärme.
 • Samlar upp och skyddar golvet från smuts, damm och väta.
 • Undersida i nitrilgummi ger halkfritt resultat. 
 • Textil yta i high twist nylon med extremt hög slitstyrka.

350,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
60x85
85x120
85x150
115x200
115x240
150x250
60x85
115x175
Smokey Mount 047
Slate 012
Holly 013
Cool Grey 014
Scarlet 040
Smokey Mount 047
Regal Red 134
Sahara 157
Navy 858
Raven Black 875
Taupe 959
Terracotta 964
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Klassisk, enfärgad entrématta som effektivt samlar upp smuts och väta i högtrafikerade miljöer så som entréer, receptioner och hissar. Mattan tål tuff användning, är tvättbar och finns i ett flertal färger. 

 • Ljus- och färgbeständig.
 • Fri från PVC.
 • Tål golvvärme.
 • Samlar upp och skyddar golvet från smuts, damm och väta.
 • Undersida i nitrilgummi ger halkfritt resultat. 
 • Textil yta i high twist nylon med extremt hög slitstyrka.

Samlar upp och skyddar golvet från smuts och väta

Denna klassiska entrématta består av high twist nylon som effektivt samlar upp smuts och väta, och förhindrar att det sprider sig i lokalen. Detta gör att mattan passar väldigt bra i offentliga miljöer där det rör sig mycket människor, så som entréer, receptioner, toaletter, hissar och foajéer. 

Slitstark nylon och halkfritt gummi

Mattans textila yta består av nylon med väldigt hög slitstyrka, vilket gör att den klarar av de tuffa krav som ställs i offentliga miljöer. Mattan har även en undersida i nitrilgummi som säkerställer att den ligger stadigt på plats och ger en halkfri upplevelse. 

Fin lyster och hög färgbeständighet

Det kraftiga nylongarnet är infärgat genom etsning vilket ger en mycket fin lyster och hög färgbeständighet. I garnet blandas dessutom kolfibertrådar som avleder statisk elektricitet.

Enkel att hålla ren

Mattan går att tvätta i 60 grader och har en speciell perforering i gummibaksidan som gör den lättare att centrifugera, med kortare torktid som följd. Kostnaden för tvätten vägs mer än väl upp av att du får lägre städkostnader och fräschare inomhusmiljö.

Produktdetaljer

Artikelnummer Monotone
Varumärke Generic
Bredd 60-150
Längd 85-240
Material Textil yta i high twist nylon, gummiundersida i Nitril
Garanti 5 år (11 år vid betydande färgförlust)

Varumärke Generic

Generic

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft