Vårt bästa pris

Kontorsstol Ergo 318

 • −40%
 • Ny

Ergo 318 är en ergonomisk kontorsstol som låter dig ställa in sits och rygg så stolen ska passa din kropp och dina preferenser. Ihop med det mjukt stoppade sätet, gör stolen att du alltid hittar en optimal arbetsställning och därmed sitter bekvämt under hela arbetsdagen.

 • Nackstöd som tillval.
 • Justerbar sitthöjd.
 • Låsbar gungmekanism.
 • Fasta armstöd.
Bra deal!
1 989,00 kr
Rek. pris: 3 315,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Vitt skal och svart tyg
Vitt skal och svart tyg
Svart skal och svart tyg
Nej
Ja
Nej
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Ergo 318 är en ergonomisk kontorsstol som låter dig ställa in sits och rygg så stolen ska passa din kropp och dina preferenser. Ihop med det mjukt stoppade sätet, gör stolen att du alltid hittar en optimal arbetsställning och därmed sitter bekvämt under hela arbetsdagen.

 • Nackstöd som tillval.
 • Justerbar sitthöjd.
 • Låsbar gungmekanism.
 • Fasta armstöd.

Sitt bekvämt i skumstoppat säte

Med sina justeringsmöjligheter kan du ställa in kontorsstolen så att den passar din kropp, vilket gör att du lätt hittar en ergonomisk arbetsposition. Dessutom är sätet mjukt stoppad och ryggen har en luftig mesh med ett justerbart svankstöd.

Håll igång blodcirkulationen

Ergo 318 är en ergonomisk kontorsstol utrustad med en trevlig tilt-mechanism som gör att ryggstödet kan ställas in i olika positioner. Det gör att du kan variera din sittställning och luta dig tillbaka för ett telefonsamtal eller bara för att vila ryggen en stund.

Specifikation

Säte och gungfunktion

 • Stoppad sits och ryggstöd i mesh.
 • Luftigt mesh ryggstöd.

Fotkryss och gaspelare

 • Gaspelare i krom.
 • Fotkryss i svart nylon.

Klädsel

 • Svart klädsel

Produktdetaljer

Artikelnummer OC-318-WH-BL
Varumärke Direkt Interiör
Höjd 107-126,5 (126,5 med nackstöd)
Bredd 65 cm
Djup 57 cm
Sitthöjd 43–53 cm
Sittdjup 43 cm
Bredd på ryggstöd 47 cm
Nackstöd Finns som tillval
Bredd på nackstöd 33 cm

Varumärke Direkt Interiör

Direkt Interiör

Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.

Nerladdning

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft