graphite, graphite, graphite
Vårt bästa pris
graphite, graphite, graphite

Herman Miller Setu

 • -3 631,00 kr
 • Ny

Setu är en sofistikerad stol som rör sig och formar sig efter din kropp så fort du sätter dig ner i den. Stolens smarta design avlastar och stödjer upp kroppen på rätt ställen, utan att du behöver hålla på med en massa krångliga inställningar. 

 • Sits och ryggstöd anpassar sig automatiskt.
 • Kräver endast inställning av sitthöjd.
 • Luftigt säte håller kroppen sval.
 • 12 års garanti!
Bra deal!
9 199,00 kr
Rek. pris: 12 830,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Graphite
Graphite
Polerad Aluminium
Aluminium
Graphite
Slate grey
Alpine
Berry Blue
Mango
Chartreuse
Chino
Rattan
Java
Graphite
Graphite
Graphite
Studio White
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Setu är en sofistikerad stol som rör sig och formar sig efter din kropp så fort du sätter dig ner i den. Stolens smarta design avlastar och stödjer upp kroppen på rätt ställen, utan att du behöver hålla på med en massa krångliga inställningar. 

 • Sits och ryggstöd anpassar sig automatiskt.
 • Kräver endast inställning av sitthöjd.
 • Luftigt säte håller kroppen sval.
 • 12 års garanti!

Slipp krångliga inställningar

Setus säte har en ryggradsliknande konstruktion i två olika typer av polypropylen som ger hög flexibilitet och styrka. Sätet reagerar på din vikt och formar sig automatiskt efter dig samt rör sig tillsammans med din kropp. Du behöver alltså inte fumla med olika reglage utan sitter rätt direkt.

Avlasta kroppen och motverka skador 

Herman Miller Setu är en stol i världsklass som är framtagen för att du alltid ska sitta bekvämt. Stolen är därför formad utifrån kroppen för att hjälpa till att avlasta axlar, nacke och rygg, samt för att motverka vanliga skador som förekommer vid felaktiga sittställningar. 

En stol som passar alla

Tack vare sin smarta design med ram utformad som en kinematisk ryggrad och säte i följsamma elastomerer, passar Setu alla personer med en maximal vikt på 136 kg. Det enda du behöver göra är att ställa in sitthöjden. Stolen passar därför utmärkt på den flexibla arbetsplatsen eller i hemmet där där den används av flera personer.

Specifikation

Säte

 • Kinematisk ryggrad ger hög flexibilitet.
 • Lyris 2 – följsamt och starkt material av elastomerer.
 • Fördelar vikten och stödjer upp.

Fotkryss och gaspelare

 • Femstjärnigt fotkryss i aluminium.
 • Höj- och sänkbar.
 • Hjul anpassade för både mjuka och hårda golv.
 • Maximal brukarvikt: 136 kilo.

Miljö och hållbarhet

 • Ca 45% återvunnet material.
 • Återvinningsbar upp till 89%.

Produktdetaljer

Artikelnummer CQ69MA G1 G1 HCC 4W31
Varumärke Herman Miller
Djup 38 cm
Sitthöjd 39-50 cm
Bredd på ryggstöd 43 cm
Armstöd Ja
Nackstöd Nej
Garanti 12 år

Varumärke Herman Miller

Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft