Vårt bästa pris

Herman Miller Cosm, Mid Back - Kontorsstol

 • -5 955,00 kr
 • Ny

Herman Miller Cosm är en ergonomisk kontorsstol i modern och exklusiv design. Stolen erbjuder dig sittkomfort med inställningar som ställs in automatiskt när du sätter dig i den.

 • 12 års garanti!
 • Levereras fullt monterad.
 • Mycket bekvämt ryggstöd.
 • Ger hög flexibilitet och rörlighet.
 • Finns att få i många trevliga färger.
Bra deal!
19 385,00 kr
Rek. pris: 25 340,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Nightfall
Graphite
Glacier
Nightfall
Canyon
Mineral
Carbon
Justerbara armstöd
Nej
Fasta armstöd
Leaf arms
Justerbara armstöd
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Herman Miller Cosm är en ergonomisk kontorsstol i modern och exklusiv design. Stolen erbjuder dig sittkomfort med inställningar som ställs in automatiskt när du sätter dig i den.

 • 12 års garanti!
 • Levereras fullt monterad.
 • Mycket bekvämt ryggstöd.
 • Ger hög flexibilitet och rörlighet.
 • Finns att få i många trevliga färger.

Rör dig fritt med rätt stöd

Cosm är utrustad med en tunn men stark ram med otroligt hög flexibilitet och rörlighet. Detta gör att du alltid sitter rätt med bra support utan att stolens ryggstöd är i vägen när du rör din överkropp. Sträck dig efter kaffekoppen eller vrid dig mot kollegan bredvid utan hinder.

Högklassig ergonomi

Herman Miller Cosm en mycket ergonomisk kontorsstol med stilfull design och många smarta funktioner. Stolen har öppen synkrongunga med Auto-Harmonic Tilt och armar som gör den unik. Armarna vaggar dina armbågar och stödjer känsliga nerver i alla positioner.

Auto-Harmonic Tilt

Cosm är Herman Millers första kontorsstol med Auto-Harmonic tilt som anpassar stolens balans, support och rörlighet direkt utifrån din kropp. Du behöver alltså inte ställa in stolen manuellt, vilket gör den till ett utmärkt val för det aktiva kontoret eller det exklusiva konferensrummet. Med Cosm är det bara att slå sig ned och börja jobba – utan krångel!

Specifikation

Säte och gungfunktion

 • Auto-Harmonic Tilt.
 • Flexibel ram i polyamid och polypropylen.
 • Följsamt nät bestående av elastomerer och polyester.
 • Välj mellan fasta armstöd, höj- och sänkbara armstöd eller Leaf arms som ger stöd åt armbågarna.

Fotkryss och gaspelare

 • Max användarvikt: 159 kg.
 • Femstjärnigt fotkryss i samma färg som sätet.

Produktdetaljer

Artikelnummer FLC453SFH DN2 DN2 DN2 O2N 84504
Varumärke Herman Miller
Höjd 98–114 cm
Bredd 68–74 cm
Djup 68 cm
Sitthöjd 37,5-54 cm
Sittbredd 52 cm
Sittdjup 40 cm
Nackstöd Nej
Garanti 12 år

Varumärke Herman Miller

Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft