Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Nova Sea - Återvunnen plast

Nova Sea är en miljövänlig och stilig stol som går att köpa med eller utan armstöd. Stolen tillhör The Nova Collection där alla möbler innehåller återvunnen plast från gamla fiskenät.

 • Prisvärd och miljövänlig.
 • Går att stapla (max 6 st).
 • Säte i återvunnen plast, 96% från havet.
 • Stabil ram i stål.
 • Går att plocka isär för enkel återvinning.
2 700,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Nej
Nej
Ja
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Nova Sea är en miljövänlig och stilig stol som går att köpa med eller utan armstöd. Stolen tillhör The Nova Collection där alla möbler innehåller återvunnen plast från gamla fiskenät.

 • Prisvärd och miljövänlig.
 • Går att stapla (max 6 st).
 • Säte i återvunnen plast, 96% från havet.
 • Stabil ram i stål.
 • Går att plocka isär för enkel återvinning.

Som matstol eller konferensstol

Med sin luftiga design passar Nova Sea lika bra som matstol hemma i köket, som konferensstol på kontoret. Då stolen går att stapla fungerar den även väldigt bra i lokaler med varierande behov av sittplatser.

I återvunnen plast

Nova Sea är en stilig stol i helsvart utförande, vars säte består av plast från gamla fiskenät och återvunnen hårdplast. Stolen är därmed hållbart tillverkad och ett utmärkt val för dig som värnar lite extra om naturen.

Från skräp till kvalitativ design

Så här ser processen ut – från fiskenät till färdigt plastskal:

 1. Gamla fiskenät som lämnats kvar i havet hämtas upp av danska Plastix.
 2. Fiskenäten skickas till Plastix anläggning för rengöring.
 3. De rena näten strimlas och bearbetas till små runda plastbitar.
 4. De runda plastbitarna formgjuts till plastskal.

Produktdetaljer

Artikelnummer 09013
Varumärke Mater
Bredd 55 cm
Höjd 80 cm
Djup 59 cm
Sitthöjd 48 cm
Vikt 5,2 kg
Material Återvunna fisknät och plast, samt stål
Formgivare by Arde

Nerladdning

Mater

Mater grundades år 2006 i Köpenhamn av Henrik Marstrand. De skapar exklusiva lampor och möbler genom arbetsmetoder som tar hänsyn till naturen, människorna och det traditionella hantverket. Namnet Mater betyder Moder på latin och är en påminnelse om varumärkets strävan att alltid arbeta för att minska påfrestningarna på moder natur. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft