Stapelbara stolar inomhus och utomhus

Med fällbara eller stapelbara stolar inomhus på kontoret eller utomhus på eventet kan du enkelt ställa undan stolar som inte behövs, och lika enkelt ställa fram extra stolar vid möten eller konferenser. Hos DPJ hittar du konferensstolar i olika utföranden, både stapelbara stolar och fällbara stolar. Här listar vi de vanligaste typerna av konferensstolar – stapelbara och fällbara.

1. Stapelbara stolar med mjuk sits

Att konferensstolar är stapelbara behöver inte betyda att de är obekväma. Med en stolsmodell som har klädd sits och ryggstöd får du bra stapelbara stolar inomhus som inte tummar på komforten. Perfekt för långa möten och för att ge besökare en bra upplevelse av kontoret.

Håg Conventio 9510

Håg Conventio 9510 är en stilren och modern stol med klädd sits och klätt ryggstöd. Tack vare detta sitter du med hög komfort under hela konferensen eller eventet. Stolen finns med flera olika färger på tyget, och går att stapla 10 stycken på varandra. 

RBM Ana 4340SR

För en stilren och modern stol som också är skön att sitta på är RBM Ana 4340SR ett bra val. Ana är en populär stol som är tillgänglig i många färger på sits och stativ, för att passa in på alla kontor. Den kan staplas 10 stolar på höjd och passar utmärkt i konferensrum, matsalar eller väntrum. 

2. Stapelbara stolar i plast med avrinning

Om du behöver stolar som kan användas utomhus är plaststolar med hål i sitsen för avrinning ett smart val. Stapelbara stolar i plast har låg vikt och är enkla att rengöra och kan alltid tas fram för extra sittplatser. För dig som söker något mer elegant kan en stapelbar stol i aluminium passa bättre. 

Pedrali Dome 266

Dome från italienska Pedrali är en stilren karmstol i polypropen, med armstöd och perforerad sits och rygg. Modellen kan staplas 5 stolar på höjd och finns i flera färger. Den enkla designen ger en luftig, lätt och lättrengjord stol för inomhus- och utomhusbruk.

Stecca 2

Stecca 2 är en snygg karmstol i aluminium som tål utomhusbruk och finns i flera trevliga färger. Sitsen består av lameller vilket motverkar ansamlingen av vatten och gör det enkelt att borsta bort smuts och smulor. Stecca 2 köpes i 4-pack och är stapelbar upp till 6 stolar. 

3. Klassiska stapelbara stolar med plastsits

Vissa modeller av stapelbara stolar är alltid populära, och de behöver inte ha mjuka dynor eller häftiga färger för att gå hem. I stället förlitar de sig på oöverträffad funktion och design och sitt goda rykte, vilket räcker mer än nog.

Air Chair

Air Chair kommer i 4-pack och går att stapla 10 stycken på höjden. Stolen består av en blandning av polypropen och glasfiber vilket gör den väldigt slitstark. Stolen är även enkel att städa av och passar därför bra på restauranger och kaféer. 

Howe 40/4

40/4 är en klassisk modell i ordets rätta bemärkelse. Sedan 1964 har den tillverkats i oavbruten takt och har blivit en favorit bland arkitekter och designers. 40/4 är en perfekt kombination av en stapelbar stol och en elegant designstol. Passar perfekt i skolor, kontor och konferenslokaler.

4. Fällbara stolar och klappstolar

Vill du att varje stol ska ta så lite plats som möjligt när den inte används är det svårt att slå en fällbar stol. Fällbara stolar används flitigt som extrastolar i alla sammanhang och kan ses som en basmöbel på många kontor.

meny

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft