Stapelbara stolar inomhus och utomhus

Med fällbara eller stapelbara stolar inomhus på kontoret eller utomhus på eventet kan du enkelt ställa undan stolar som inte behövs, och lika enkelt ställa fram extra stolar vid möten eller konferenser. Hos DPJ hittar du konferensstolar i olika utföranden, både stapelbara stolar och fällbara stolar. Här listar vi de vanligaste typerna av konferensstolar – stapelbara och fällbara.

1. Stapelbara stolar med mjuk sits

Att konferensstolar är stapelbara behöver inte betyda att de är obekväma. Med en stolsmodell som har klädd sits och ryggstöd får du bra stapelbara stolar inomhus som inte tummar på komforten. Perfekt för långa möten och för att ge besökare en bra upplevelse av kontoret.

Håg Conventio 9510

Håg Conventio 9510 är en stilren och modern stol med klädd sits och klätt ryggstöd. Tack vare detta sitter du med hög komfort under hela konferensen eller eventet. Stolen finns med flera olika färger på tyget, och går att stapla 10 stycken på varandra. 

RBM Ana 4340SR

RBM Ana 4340SR är ett bra val för dig som söker en smakfull och modern stol som också är skön att sitta på. Ana är en populär stol som finns tillgänglig i många färger på sits och stativ, för att passa in på alla kontor. Den kan staplas 10 stolar på höjd och passar utmärkt i konferensrum, matsalar eller väntrum. 

2. Stapelbara stolar i plast med avrinning

Om du behöver stolar som kan användas utomhus är plaststolar med hål i sitsen för avrinning ett smart val. Stapelbara stolar i plast har låg vikt, är enkla att rengöra och kan alltid tas fram som extra sittplatser. För dig som söker något mer elegant kan en stapelbar stol i aluminium passa bra. 

Pedrali Dome 266

Dome från italienska Pedrali är en stilren karmstol i polypropen, med armstöd samt perforerad sits och rygg. Modellen kan staplas fem stolar på höjd och finns i flera färger. Den enkla designen ger dig en luftig, nätt och lättstädad stol för inomhus- och utomhusbruk.

Piazza Armchair

Piazza Armchair är en snygg karmstol i lackerad metall som tål utomhusbruk och finns i flera trevliga färger. Sits och ryggstöd är perforerad vilket motverkar ansamlingen av vatten och gör det enkelt att borsta bort smuts och smulor. 

3. Klassiska stapelbara stolar med plastsits

Vissa modeller av stapelbara stolar är alltid populära, och de behöver inte ha mjuka dynor eller häftiga färger för att gå hem. I stället förlitar de sig på oöverträffad funktion och design vilket räcker mer än väl.

Air Chair

Air Chair kommer i 4-pack och går att stapla 10 stycken på höjden. Stolen består av en blandning av polypropen och glasfiber vilket gör den väldigt slitstark. Stolen är även enkel att städa av och passar därför bra på restauranger och kaféer. 

Howe 40/4

40/4 är en klassisk modell i ordets rätta bemärkelse. Sedan 1964 har den tillverkats i oavbruten takt och blivit en favorit bland arkitekter och designers. 40/4 är den perfekta blandningen av en stapelbar stol och en elegant designstol. Passar perfekt i skolor, kontor och konferenslokaler.

4. Fällbara stolar och klappstolar

Vill du att varje stol ska ta så lite plats som möjligt när den inte används är det svårt att slå en fällbar stol. Fällbara stolar används flitigt som extrastolar i alla sammanhang och kan ses som en basmöbel på många kontor.

Enjoy 460

Enjoy 460 är en fällbar stol från Pedrali som tål utomhusbruk. Stolen kommer i en nätt men robust design i polypropylen och får en smäcker profil på endast 95 millimeter i hopfällt läge. Utförandet i plast gör Enjoy enkel att städa av samtidigt som stolen är lätt att bära med sig tack vare det integrerade handtaget.

Fold It

Fold It är en nätt klappstol från House Doctor som kommer i en snygg, granitgrå nyans. Med sin lätta design passar Fold It utmärkt på balkongen eller uteserveringen där den kan stå året om då den tål ner till 20 minusgrader. Tillverkad i plast är detta en stol med låg vikt som du enkelt torkar ren med fuktad trasa. 

meny

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft