Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Stapelbara stolar inomhus och utomhus

Med fällbara eller stapelbara stolar inomhus på kontoret eller utomhus på eventet kan du enkelt ställa undan stolar som inte behövs, och lika enkelt ställa fram extra stolar vid möten eller konferenser. Hos DPJ hittar du konferensstolar i olika utföranden, både stapelbara stolar och fällbara stolar. Här listar vi de vanligaste typerna av konferensstolar – stapelbara och fällbara.

1. Stapelbara stolar med mjuk sits

Att konferensstolar är stapelbara behöver inte betyda att de är obekväma. Med en stolsmodell som har klädd sits och ryggstöd får du bra stapelbara stolar inomhus som inte tummar på komforten. Perfekt för långa möten och för att ge besökare en bra upplevelse av kontoret.

Choice – Helklädd

Choice är en stilren och modern stol med klädd sits och klätt ryggstöd. Tack vare detta sitter du med hög komfort under hela konferensen eller eventet. Stolen finns i fyra utföranden och går att stapla om åtta stycken.

Profim Ana 4340SR

Profim Ana 4340SR är ett bra val för dig som söker en smakfull och modern stol som också är skön att sitta på. Ana är en populär stol som finns tillgänglig i många färger på sits och stativ, för att passa in på alla kontor. Den kan staplas tio stolar på höjd och passar utmärkt i konferensrum, matsalar eller väntrum. 

2. Stapelbara stolar i plast med avrinning

Om du behöver stolar som kan användas utomhus är plaststolar med hål i sitsen för avrinning ett smart val. Stapelbara stolar i plast har låg vikt, är enkla att rengöra och kan alltid tas fram som extra sittplatser. För dig som söker något mer elegant kan en stapelbar stol i aluminium passa bra. 

Remind

Stolen Remind från italienska Pedrali är en stilren stol i återvunnen plast som är perforerad och därför släpper igenom vatten. Modellen kan staplas om åtta stolar på höjd och finns i flera färger. Den enkla designen ger dig en luftig, nätt och lättstädad stol för inomhus- och utomhusbruk.

Piazza Armchair

Piazza Armchair är en snygg karmstol i lackerad metall som tål utomhusbruk och finns i flera trevliga färger. Sits och ryggstöd är perforerad vilket motverkar ansamlingen av vatten och gör det enkelt att borsta bort smuts och smulor. 

3. Klassiska stapelbara stolar med plastsits

Vissa modeller av stapelbara stolar är alltid populära, och de behöver inte ha mjuka dynor eller häftiga färger för att gå hem. I stället förlitar de sig på oöverträffad funktion och design vilket räcker mer än väl.

Air Chair

Air Chair kommer i 4-pack och går att stapla tio stycken på höjden. Stolen består av en blandning av polypropen och glasfiber vilket gör den väldigt slitstark. Stolen är även enkel att städa av och passar därför bra på restauranger och kaféer. 

Howe 40/4

40/4 är en klassisk modell i ordets rätta bemärkelse. Sedan 1964 har den tillverkats i oavbruten takt och blivit en favorit bland arkitekter och designers. 40/4 är den perfekta blandningen av en stapelbar stol och en elegant designstol. Passar perfekt i skolor, kontor och konferenslokaler.

4. Fällbara stolar och klappstolar

Vill du att varje stol ska ta så lite plats som möjligt när den inte används är det svårt att slå en fällbar stol. Fällbara stolar används flitigt som extrastolar i alla sammanhang och kan ses som en basmöbel på många kontor.

Enjoy 460

Enjoy 460 är en fällbar stol från Pedrali som tål utomhusbruk. Stolen kommer i en nätt men robust design i polypropylen och får en smäcker profil på endast 95 millimeter i hopfällt läge. Utförandet i plast gör Enjoy enkel att städa av samtidigt som stolen är lätt att bära med sig tack vare det integrerade handtaget.

meny

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft