Little Petra Chair VB1
Little Petra Chair VB1
Little Petra Chair VB1

Fåtölj Little Petra Chair VB1- Snabbleverans

Little Petra Chair VB1 är en låg lounge fåtölj med lätt lutad rygg som ger en mysig och avslappnad sittställning. Denna fåtölj gör sig lika bra i hemmet som på hotellet eller i foajén. 

 • Snabb leverans.
 • Smidig och lättmöblerad storlek.
 • Ben i vitoljad ek eller oljad valnöt.
27 475,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Hallingdal 130 /Ben i Valnöt
Sheepskin Skandilock 09 Moonlight /Vitoljade ekben
Karakorum 003 /Vitoljade ekben
Hallingdal 130 /Ben i Valnöt
Sheepskin Skandilock 09 Moonlight/ Ben i Valnöt
Sheepskin Sahara/ Ben i Valnöt
Karakorum 003 /Ben i Valnöt
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Little Petra Chair VB1 är en låg lounge fåtölj med lätt lutad rygg som ger en mysig och avslappnad sittställning. Denna fåtölj gör sig lika bra i hemmet som på hotellet eller i foajén. 

 • Snabb leverans.
 • Smidig och lättmöblerad storlek.
 • Ben i vitoljad ek eller oljad valnöt.

En nygammal favorit

Little Petra Chair kom ut på marknaden år 1938 och blev direkt en raritet då endast 30 exemplar av fåtöljen tillverkades. Denna nylanserade "Lilla Petra"-fåtölj tar oss tillbaka till funkiseran och gör det möjligt för fler att ta del av den älskade möbeln.

Stabil stomme och bekväm stoppning

Fåtöljen har en trästomme av plywood och massivt bokträ klätt i CMHR-skum och polyestervadd. Den komfortabla stolen har sedan klätts i textil och går att välja i Sheepskin, Karakorum och Hallingdal.

Produktdetaljer

Artikelnummer 69113202
Varumärke &tradition
Höjd 75 cm
Längd 79 cm
Djup 83 cm
Sitthöjd 40 cm
Sittdjup 55 cm
Vikt 20 kg
Material Trä (ben i ek eller valnöt) , CMHR-skum, polyestervadd, textil
&tradition

Hantverk möter konst. Funktion möter form. Material möter potential. &tradition står för nordisk tradition och kulturarv. Målet är att överbrygga dessa värden till modern design, omformning, omdefiniering och återuppfinning av material, tekniker och former. Detta danska varumärke såg ljuset år 2010 och har sedan dess arbetat fram ett brett utbud av både klassiska och nytänkande produkter. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser