Lounge Chair "EGG™" in leather by Arne Jacobsen

Lounge fåtölj "EGG™" i läder - Arne Jacobsen

Det berömda "Ägget" har blivit en ikon inom kretsar med intresse för högklassig design. Med sin runda, omslutande form och höga rygg passar denna fåtölj lika bra i offentliga som privata miljöer.

 • Justerbar lutning.
 • Svängbart säte. 
 • Stoppad med kallhärdad polyuretanskum. 
 • Klädd i äkta läder. 
107 680,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 6 - 8 veckor
Essential black leather
Essential black leather
Grace leather walnut
Natural leather
Rustic leather
Embrace leather concrete
Elegance leather black
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Det berömda "Ägget" har blivit en ikon inom kretsar med intresse för högklassig design. Med sin runda, omslutande form och höga rygg passar denna fåtölj lika bra i offentliga som privata miljöer.

 • Justerbar lutning.
 • Svängbart säte. 
 • Stoppad med kallhärdad polyuretanskum. 
 • Klädd i äkta läder. 

Starkt skal med bekväm stoppning

Sätet består av ett stabilt skal i polyuretanskum (PUR) som förstärkts med glasfiber. Både sits och rygg är även klädda i kallhärdat PUR-skum som ger dig en bekväm stadga, toppat med ett vackert läder.

Justerbar lutning

The Egg har en inbyggd lutningsmekanism som du enkelt justerar utifrån din egen vikt. För att göra detta använder du bara handtaget i polerat stål som sitter på sätets undersida.

Former som ger avskildhet

Den höga ryggen och rundade formen ger en lätt avskärmning mot resten av rummet. Detta gör att fåtöljen passar perfekt i väntrummet eller loungen för att skapa en privat och rofylld atmosfär.

En stil som håller

Tack vare sitt stilrena utförande och sina ikoniska former har Ägget blivit en stol som håller över tid. Inte konstigt att den är lika populär i dag som vid sin lansering 1958!

13924_House of Fritz Hansen Saigon.jpg

13944_House of Fritz Hansen Saigon.jpg

14399_Egg - Leather_ Grace and Rugs_ Dots_Balance.jpg

9417_Pictogram - Egg_ 3316.jpg

Produktdetaljer

Artikelnummer 3316
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 107 cm
Bredd 86 cm
Djup 79-95 cm
Material PUR-skum med glasfiber, läder, aluminium, stål
På hjul Nej
Material stoppning Kallhärdat PUR-skum
Material överdrag Läder
Garanti 5 år
Formgivare Arne Jacobsen
Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser