Gåband WalkingPad Pro - Hopfällbart

WalkingPad Pro är ett hopfällbart gåband som passar perfekt till alla höj och sänkbara skrivbord. Med den trådlösa fjärrkontrollen startar du enkelt upp bandet och justerar hastigheten efter egen önskan. 

 • Justerbar hastighet på 0,5-10 km/h.
 • Styrs via trådlös handkontroll samt KS Fit app.
 • Enkel att fälla ihop och ställa undan.
 • Utrustad med barnlås samt skydd mot överhettning. 
 • Max användarvikt 110 kg.
7 475,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

WalkingPad Pro är ett hopfällbart gåband som passar perfekt till alla höj och sänkbara skrivbord. Med den trådlösa fjärrkontrollen startar du enkelt upp bandet och justerar hastigheten efter egen önskan. 

 • Justerbar hastighet på 0,5-10 km/h.
 • Styrs via trådlös handkontroll samt KS Fit app.
 • Enkel att fälla ihop och ställa undan.
 • Utrustad med barnlås samt skydd mot överhettning. 
 • Max användarvikt 110 kg.

Enkel träning på jobbet

Med ett promenadband på kontoret blir det enklare att få in mer rörelse i vardagen. Om du rör på kroppen medan du arbetar kan du exempelvis höja din förbränning, förbättra din blodcirkulation, samt uppleva förbättrad koncentration.

Promenera eller spring – du bestämmer takten

Med WalkingPad Pro kan du välja om du vill ta en trevlig promenad eller ett pulshöjande joggingpass. Bandets hastighet kan justeras från 0,5 kilometer i timmen till 10 kilometer i timmen, vilket gör det lätt för dig att hitta en takt som passar din dagsform. 

Smidig styrning med trådlös kontroll eller app

För att gåbandet ska vara så lätt och smidigt som möjligt, har det ingen stor kontrollpanel. Istället styrs bandet med en liten, trådlös handkontroll eller med appen KS Fit som är tillgänglig för både Iphone och Android.

Se statistik och loggade träningspass

Genom att koppla din WalkingPad Pro till en smartphone eller en smart-TV kan du följa din statistik och se alla dina loggade träningspass. Detta gör det väldigt enkelt för dig att hålla koll på hur mycket du tränar, samt att följa dina framsteg över tid. 

Enkel att fälla ihop och ställa undan

Gåbandet har en smidig konstruktion som gör det enkelt att fälla ihop och ställa undan när det inte används. I hopfällt läge har bandet en höjd på endast 15,5 centimeter, vilket gör det lätt att förvara, exempelvis under en soffa på kontoret eller under sängen hemma. 

Övrig information:

Display: LCD-skärm
Dator: Trådlös och APP Kontroll (IOS och Android)
Produktstorlek hopfälld: Längd 98 x Bredd 72 x Höjd 15,5 cm 
Material sarg: Stål och aluminium
Övrigt: Superslim design, transporthjul

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft