Walking Pad
Walking Pad

Gåband Walking Pad - Hopfällbart

Walking Pad från Gymstick är ett smidigt, hopfällbart gåband som passar perfekt till alla höj och sänkbara skrivbord. Perfekt för dig som har ett tajt schema och vill få in mer rörelse i vardagen för att öka förbränningen och hålla energin på topp.

 • Enkel att fälla ihop.
 • Justerbar hastighet på 0,5-6,0 km/h.
 • Gåyta på 120x41,2 cm (själva bandet).
 • Max användarvikt 100 kg.
 • Trådlös handkontroll medföljer (se specifikation längre ner).
7 290,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Walking Pad från Gymstick är ett smidigt, hopfällbart gåband som passar perfekt till alla höj och sänkbara skrivbord. Perfekt för dig som har ett tajt schema och vill få in mer rörelse i vardagen för att öka förbränningen och hålla energin på topp.

 • Enkel att fälla ihop.
 • Justerbar hastighet på 0,5-6,0 km/h.
 • Gåyta på 120x41,2 cm (själva bandet).
 • Max användarvikt 100 kg.
 • Trådlös handkontroll medföljer (se specifikation längre ner).

Träna smidigt på jobbet

Med ett promenadband på kontoret blir det enklare för dig att få in mer rörelse i vardagen även när det är körigt på jobbet. Att röra sig på jobbet kan ge dig flera fördelar som ökad förbränningen, ökad blodcirkulation och förbättrad koncentration.

Promenera eller spring – du bestämmer takten

Med Walking Pad kan du välja om du vill ta en trevlig promenad eller ett pulshöjande joggingpass. Bandets hastighet kan justeras från 0,5 kilometer i timmen till 6 kilometer i timmen, vilket gör det lätt för dig att hitta en takt som passar din dagsform.

Styr träningen trådlöst

För att gåbandet ska vara så lätt och smidigt som möjligt, har det ingen stor kontrollpanel. Istället styr du bandet med en liten, trådlös handkontroll. Detta gör att du enkelt får in gåbandet under ditt höj- och sänkbara skrivbord eller ståbord, samtidigt som du styr ditt träningspass med ett par knapptryck. 

Fäll ihop och ställ undan

Gåbandet har en smidig konstruktion som gör det enkelt att fälla ihop och ställa undan när det inte används. I hopfällt läge har bandet en höjd på endast 12,9 centimeter, vilket gör det lätt att förvara, exempelvis under en soffa på kontoret eller under sängen hemma.

Okomplicerad installation via app

Inför första användningen laddar du enkelt ner appen "WalkingPad" (tillgänglig i Apple Store och Google Play), där du smidigt installerar ditt gåband med hjälp av nybörjarguiden. Först när du genomfört installationen har du låst upp alla funktioner, såsom maxhastigheten på 6km/h.

Specifikation

 • Motor: 1.0 HP DC motor
 • Hastighet: 0,5-6,0 km/h
 • Maxvikt: 100 kg
 • Gå yta: Gå yta Längd 120x Bredd 41,2 cm (själva bandet)
 • Display: LCD-skärm
 • Dator: Trådlås och APP Kontroll (IOS och Android)
 • Datafunktioner: Trådlös kontroll: On/Off, Hastighet, Mode APP control, Tid, Hastighet, Distans, Steg
 • Produktstorlek hopfälld: Längd 82,2 x Bredd 54,7 x Höjd 12,9 cm
 • Material sarg: Stål och aluminium
 • Övrigt: Superslim design, transporthjul, Adaptive speed control

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft