info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Spara 1 275,00 kr
Populär

Golvlampa NJP Golv

 • På rea!
 • -1 275,00 kr

NJP är en smäcker golvlampa i en modern design med rena linjer och en vackert formad skärm. Det ledade stativet gör att du kan rikta lampans ljus med hög precision när du ska läsa eller arbeta.

 • Ledat stativ och rörlig skärm gör ljuset riktbart.
 • Timer för automatisk avstängning efter 4 alt. 8 timmar.
 • Sladd på 1,7 m medföljer.
5 075,00 kr
6 350,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Svart
Ljusgrå
Vit
Svart
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

NJP är en smäcker golvlampa i en modern design med rena linjer och en vackert formad skärm. Det ledade stativet gör att du kan rikta lampans ljus med hög precision när du ska läsa eller arbeta.

 • Ledat stativ och rörlig skärm gör ljuset riktbart.
 • Timer för automatisk avstängning efter 4 alt. 8 timmar.
 • Sladd på 1,7 m medföljer.

Vacker och praktisk golvlampa

NJP Golv präglas av sin smäckra och avskalade design där varje detalj är noga avvägd. Lampskärmens form bidrar till optimal ljusriktning samtidigt som den vitmålade insidan behagligt reflekterar det diffusa ljuset. Med hjälp av det ledade stativet och det vridbara lamphuvudet kan du enkelt rikta ljuset dit du vill för att alltid få perfekt ljus.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5744165138
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 125 cm
Bredd 26 cm
Djup 56 cm
Material Aluminium, Stål
Ljuskälla LED
IP-klass IP20
Sladdlängd 1,7 m
Ljuskälla ingår Ja
Funktioner Vinkelbar skärm, Timer med automatisk avstängning
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Nendo

Varumärke Louis Poulsen

Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft