Vårt bästa pris

Golvlampa Planet

 • −10%
 • Ny

Golvlampan Planet har en mångfasetterad kupa som reflekterar ljuset på ett vackert sätt. Lampan finns i två höjder samt färger, och blir en snygg inredningsdetalj i hemmet eller i loungen.

 • Ger vackra reflektioner.
 • Steglös touch-dimmer med minnesfunktion.
 • Integrerad LED med varmvitt ljus.
 • Bas i aluminium med färg som matchar kupan.
Bra deal!
9 301,50 kr
Rek. pris: 10 335,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Smoke
Smoke
Crystal
160 cm
130 cm
160 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Golvlampan Planet har en mångfasetterad kupa som reflekterar ljuset på ett vackert sätt. Lampan finns i två höjder samt färger, och blir en snygg inredningsdetalj i hemmet eller i loungen.

 • Ger vackra reflektioner.
 • Steglös touch-dimmer med minnesfunktion.
 • Integrerad LED med varmvitt ljus.
 • Bas i aluminium med färg som matchar kupan.

Gnistrande ljuseffekt

Planet har integrerade LED-dioder som effektivt sprider ljuset i alla riktningar. Tack vare skärmens mångfasetterade yta reflekteras ljuset på ett mycket vackert sätt och ger lampan ett gnistrande sken.

Går att dimra steglöst

Lampan ger ifrån sig ett varmvitt sken som du enkelt dimrar via touchdimmern som sitter precis under skärmen. Dimmern har en smart minnesfunktion som gör att ljuset alltid har samma styrka när du tänder lampan som den hade när du stängde av den senast.

Produktdetaljer

Artikelnummer 9388 FU
Varumärke Kartell
Höjd 130 / 160 cm
Diameter 31 cm
Vikt 9,7 / 10 kg
Material Stål, Termoplastisk teknopolymer
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Ljuskälla Integrerad LED 22W
Volt 220-240V
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Tokujin Yoshioka

Varumärke Kartell

Kartell

Ett ledande designföretag, grundat 1949 av Giulio Castelli och nu drivs av Claudio Luti, är Kartell en av symbolerna för italiensk design runt om i världen. En succeshistorie berättade genom en otrolig serie produkter - möbler, inredning, belysning, hemtillbehör - som har blivit en del av det inhemska landskapet, för att inte tala om aktuella samtida designikoner.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft