Classic, Golvskärm
Classic, Golvskärm

Golvskärm Classic

 • Ny

Classic golvskärm utan fötter har en stilren, rak design med en extra tjock stoppning som ger maximal ljuddämpning. Tack vare detta är Classic ett populärt val för att reducera ljudnivån i större lokaler och öppna kontorslandskap.

 • Extra tjock skärm på 68 mm.
 • Stoppad med ljudabsorberande stenull.
 • Med dolda magneter för enkel sammankoppling av flera skärmar. 
 • Golvfötter köpes separat.
6 665,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
B80 x H120 cm
B80 x H120 cm
B100 x H120 cm
B120 x H120 cm
B80 x H150 cm
B100 x H150 cm
B120 x H150 cm
B80 x H190 cm
B100 x H190 cm
B120 x H190 cm
Ardmore CLW19
Ardmore CLW19
Avoca CLW22
Ballina CLW02
Balloo CLW17
Callan CLW05
Carrick CLW18
Cliden CLW25
Convoy CLW09
Dublin CLW07
Glenamoy CLW24
Sligo CLW13
Tallow CLW01
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Classic golvskärm utan fötter har en stilren, rak design med en extra tjock stoppning som ger maximal ljuddämpning. Tack vare detta är Classic ett populärt val för att reducera ljudnivån i större lokaler och öppna kontorslandskap.

 • Extra tjock skärm på 68 mm.
 • Stoppad med ljudabsorberande stenull.
 • Med dolda magneter för enkel sammankoppling av flera skärmar. 
 • Golvfötter köpes separat.

Skapa avskildhet i rummet

Golvskärm Classic står fritt på golvet vilket låter dig placera skärmen precis där du vill. Ställ den mellan två skrivbord för att skärma av arbetsytan, eller låt flera på rad dela upp större lokaler till mindre rum och utrymmen.

Öka koncentrationen med låg ljudnivå

Med en stoppning av stenull besitter golvskärmen mycket goda ljudabsorberande egenskaper. Detta gör Classic till en effektiv ljudabsorbent som fångar upp ljudvågor och sänker ljudnivån i rummet, vilket gör du kan bibehålla fokus även i större kontorslandskap.

Koppla ihop och bygg väggar

Koppla ihop två eller flera Classic golvskärm med varandra med hjälp av den smarta inbyggda magnetmekaniken, för att skapa stabila väggar som även är enkla att montera isär när det behövs. De dolda magneterna på skärmarnas kanter säkerställer att du alltid får ett rakt resultat. 

Specifikation

 • MDF-kärna.
 • Fylld med stenull.
 • Klädd i textil Camira Carlow.
 • Kopplingsbar genom dolda magneter.
 • Godkänd enligt Möbelfakta.

Obs! Endast golvskärmen ingår i priset - golvfötter köps till separat.

Tyg Camira Carlow PG1 

-30 (Salsa)

Tallow

-31 (Salsa)

Dublin

-32 (Salsa)

Callan

-33 (Salsa)

Ballina

-34 (Salsa)

Balloo

-36 (Salsa)

Glenamoy

-36 (Salsa)

Ardmore

-39 (Salsa)

Sligo

-30 (Salsa)

Cliden

-32 (Salsa)

Convoy

-33 (Salsa)

Carrick

-34 (Salsa)

Avoca

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft