ZilenZio utvecklar och levererar ljudabsorption av hög kvalitet via genomtänkta, formgivna lösningar. Deras produkter är ett resultat av lång erfarenhet av ljudmiljödesign, analyser av kontorsmiljöer och tester som genomförts enligt internationell standard.

Vår utmaning är att erbjuda produkter som ger bästa möjliga effekt i just er miljö. Vi vet att behoven kan variera, men med en bred produktportfölj som verktyg kan vi täcka de flesta ljudbehov som kan uppstå i arbetsmiljöer.

ZilenZios produkter har förvandlat många högljudda arbetsplatser till goda akustiska miljöer, och våra medarbetare på DPJ Interiör har väldigt hög kompetens inom ljudabsorption och akustiska egenskaper hos olika material. Vi är experter på att förbättra arbetsplatsers ljudmiljö.

Grid view
List view
Visar 1-17 av 17 objekt
Sort by
Classic, Fot

Classic, Fot

725,00 kr inkl. moms
Classic fot är ett tillbehör till Classic, Golvskärm. Det går att få foten med hjul eller utan hjul.
Classic, Golvskärm

Classic, Golvskärm

4 100,00 kr inkl. moms
Classic, Golvskärm har en stilren design med maximal ljuddämpning. Golvskärmen kan användas singel eller flera sammankopplade för att skärma av olika typer av miljöer. Classic är har en kärna i MDF och en fyllning av stenull, skärmen är klädd i textil som går att få i flertalet färger för att anpassas utifrån just ditt önskemål. Classic golvskärm passar utmärkt på tillexempel kontoret för att dämpa ljudnivån, skärma av samt skapa en bättre arbetsmiljö. Fotpaket säljes separat. Bredd x Höjd
Cloudz, Takabsorbent

Cloudz, Takabsorbent

7 350,00 kr inkl. moms
Cloudz är takabsorbenter utformade för att hänga i lager ovanför varandra och har därför hål där wire kan dras igenom för att fästa i underliggande absorbent. Cloudz finns i fem olika varianter samt storlekar som gör det enkelt att skapa unika uttryck i ditt tak. Takabsorbenten har en baksida i perforerad MDF, fyllning av stenull och är klädd med textil som går att få i flertalet färger.  Monteras med wire och wirelås, längd på wire 1,5 meter. Krok att fästa i taket ingår ej.
Dezibel 2.0, Golvskärm

Dezibel 2.0, Golvskärm

10 931,25 kr inkl. moms
Dezibel 2.0, Golvskärm har en hög kvalitet vad gäller både design och ljuddämpning, skärmen passar därför bra i alla olika miljöer och bidrar till en fin miljö i det rum den står i. Dezibel har en kärna i MDF och en fyllning av stenull, skärmen är klädd med textil som går att få i många olika färger.  Golvskärmen passar bra på tillexempel kontoret för att dämpa ljudnivån, skärma av och skapa en bättre arbetsmiljö. 
Dezibel, Bordsskärm

Dezibel, Bordsskärm

2 350,00 kr inkl. moms
Dezibel bordsskärm har en design som är utvecklad för att ge optimal ljuddämpning mellan arbetsplatser. En bra skärm för dig med uppgifter som kräver full koncentration och hög arbetsro. Stomme i spånskiva och stoppning av 4 mm stenull. Ger god ljuddämpning. Dold söm i kanten. Obs! Klämfäste för att fästa skärmen på bordet säljes separat.
Dezign, Takabsorbent

Dezign, Takabsorbent

3 975,00 kr inkl. moms
Dezign, Takabsorbent är en ned pendlande absorbent som har en stilren och modern design. Dezign har en baksida/stomme i MDF, fyllning av stenull och är klädd i textil som går att få i flertalet färger. Takabsorbenten kan med fördel väljas i olika färger för att skapa olika unika mönster i ditt tak.  Monteras med wire och wirelås, längd på wire 1,5 meter. Dezign Takabsorbent passar utmärkt i offentliga miljöer såsom kontor, restauranger, caféer eller i skolan. 
Dezign, Bordsskärm

Dezign, Väggabsorbent

4 350,00 kr inkl. moms
Dezign är en effektiv väggabsorbent som kommer i en avskalad och stilig design i flera olika färger. Absorbenten kan sitta för sig själv eller sättas i grupp för att skapa en större väggabsorbent. I priset ingår 1 absorbent . Stoppad med ljudabsorberande och brandsäker stenull. Monteras med upphängningslist i MDF.
Fazett, Väggabsorbent

Fazett, Väggabsorbent

1 225,00 kr inkl. moms
F azett Väggabsorbent består av moduler formade som romber, som sätts ihop till en större absorbent. Genom att välja olika färger på dina moduler kan du skapa häftiga 3D-effekter.    I priset ingår 1 romb (ej en hel kub). Stoppad med ljudabsorberande och brandsäker stenull. Sitter 1,9 centimeter från väggen. Passar bland annat kontor, restauranger, skolor och kaféer.
Flex, Bordsskärm

Flex, Bordsskärm

2 100,00 kr inkl. moms
Med Flex bordsskärm får du en smidig skärm som dämpar ljud, ger avskildhet och skapar god arbetsro. Ett bra alternativ när du har ett större bord som du vill dela upp i flera arbetsplatser.   Fötter för montering ingår.  Ställs direkt på bordet. Enkel att flytta på. Stomme i spånskiva och fyllning av stenull.
Focus, Bordsskärm

Focus, Bordsskärm

2 850,00 kr inkl. moms
Med Focus bordsskärm får du en flexibel och snygg lösning på skrivbordet, som dämpar ljud och ger arbetsro. Passar utmärkt i offentliga utrymmen där du vill skapa ditt eget krypin.  Flexibel konstruktion. Enkel att flytta på och att ta med sig. Går att vika ihop. Avskärmning i textil som stadgas upp av 2,5 mm MDF remsor.
Focus, Golvskärm

Focus, Golvskärm

9 625,00 kr inkl. moms
Focus golvskärm är en avskärmning i textil. Den fjäderlätta konstruktionen gör det enkelt att flytta runt Focus golvskärm när du behöver skapa nya rumslösningar i det flexibla kontoret. Golvskärmen dämpar ljudnivån och skapar bättre arbetsro genom dagen, Focus passar utmärkt på tillexempel kontoret eller i skolan. Välj den storlek och form som passar dig bäst. Bredd x Höjd
Light, Bordsskärm

Light, Bordsskärm

1 875,00 kr inkl. moms
En bordsskärm som ger bäst resultat i miljöer med lägre ljudnivåer. Använd Light vid skrivbordet eller placera ut flera skärmar i rummet för att dela upp och skärma av ljudet.   Kan användas som anslagstavla. Stomme i 10 mm spånskiva, klädd med 10 mm polyeter på vardera sida. Massiv ram i 30 mm trä. Obs! Klämfäste för att fästa skärmen i bordet säljes separat. För mer komplexa ljudmiljöer rekommenderar vi Zilenzios standardsortiment.
Light, Fot

Light, Fot

962,50 kr inkl. moms
Light fot är ett tillbehör till Light, Golvskärm som krävs för att få skärmen att stå. Det går att välja mellan fot utan hjul och fot med hjul. 
Light, Golvskärm

Light, Golvskärm

3 325,00 kr inkl. moms
Light golvskärm är en ljudabsorberande skärm som har en stilren och elegant design. Skärmen är gjord av en stomme i 10 mm spånskiva, klädd med 10 mm polyeter per sida och har en massiv träram runt kanterna. Skärmen är klädd i tyg som går att få i flertalet färger för att passa in i din miljö. Golvskärmen har en låg vikt som gör det enkelt att flytta runt den efter behov. Light passar utmärkt på tillexempel kontor för att skapa bättre arbetsro.
Mezzo, Bordsskärm

Mezzo, Bordsskärm

2 625,00 kr inkl. moms
Mezzo är en frontmonterad absorbent som dämpar ljud och ger ökad arbetsro vid skrivbordet. Med sina rundade hörn och stilrena design blir bordsskärmen även en vacker detalj i rummet.  Stomme i spånskiva och stoppning av stenull. Kantband på sidorna som sys med dold söm. Rundade hörn med en radie på 100 mm. Obs! Klämfäste för att fästa skärmen i bordet säljes separat.  
Timber, Väggabsorbent

Timber, Väggabsorbent

775,00 kr inkl. moms
Timber, Väggabsorbent består utav flera mindre moduler som enkelt bildar en väggabsorbent i olika storlekar samt mönster utifrån önskemål. Modulerna finns i flera olika storlekar samt går att få i flera olika färger för att göra det möjligt att skapa unika fina mönster på din vägg samtidigt som Timber är utmärkt på att dämpa ljudnivån. Timber monteras enkelt upp med medföljande distans klädd med kardborre.  Timber väggabsorbent passar utmärkt i offentliga miljöer såsom kontor, restauranger, caféer eller skolor. 

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser