Plant Divider

Rumsavdelare Plant Divider - 30 mm ljudabsorbent

Plant Divider ger dig en snygg och flexibel avskärmning med plats för flera krukväxter i toppen. Består av 30 millimeter tjocka ljudabsorbenter som effektivt hjälper till att sänka ljudnivån i rummet. 

 • Monteras på låsbara hjul.
 • Flexibel höjd via valet av växter. 
 • Perfekt i loungen eller i det öppna kontorslandskapet.
8 100,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Small
Small
Large
01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
Svarta
Svarta
Vita
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Plant Divider ger dig en snygg och flexibel avskärmning med plats för flera krukväxter i toppen. Består av 30 millimeter tjocka ljudabsorbenter som effektivt hjälper till att sänka ljudnivån i rummet. 

 • Monteras på låsbara hjul.
 • Flexibel höjd via valet av växter. 
 • Perfekt i loungen eller i det öppna kontorslandskapet.

Flexibel avskärmning med växter

Med Plant Divider kan du enkelt dela upp rummet i mindre sektioner eller skärma av valda områden. Genom ditt val av växter kan du själv bestämma höjden på din rumsavdelare och graden av avskärmning.

Sänker ljudnivån – perfekt i öppna utrymmen

Plant Divider består av 30 millimeter tjocka ljudabsorbenter som bidrar till att sänka ljudnivån i rummet. Denna avdelare passar därför utmärkt i öppna utrymmen, så som lounger, väntrum och kontorslandskap. 

Obs! Växter ingår ej!

Textilier 

Färgkod 01 (60000)

Färgkod 01

Färgkod 02 (61008)

Färgkod 02

Färgkod 03 (61011)

Färgkod 03

Färgkod 04 (60004)

Färgkod 04

Färgkod 05 (60002)

Färgkod 05

Färgkod 06 (60021)

Färgkod 06

Färgkod 07 (60999)

Färgkod 07

Färgkod 08 (67015)

Färgkod 08

Färgkod 09 (670157

Färgkod 09

Produktdetaljer

Artikelnummer 160084-01
Varumärke Götessons
Bredd 820 / 1620 mm. Mått för kruka 790 / 1590 mm
Höjd 800 mm (inklusive hjul) / Mått för kruka 290 mm
Djup 320 mm / mått för kruka 290 mm
Material stoppning Polyeter
Material överdrag Polyester
Götessons

Funktionellt, ergonomiskt och väldesignat

Götessons Industri AB grundades 1984 i Dalstorp, av Ola Götesson. Götessons utvecklar och tillverkar produkter för kontor, konferenser och hotell. Med Europa som huvudmarknad säkerställer de ergonomiska, väldesignade och funktionella helhetslösningar.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser