Vårt bästa pris

Höj- och sänkbart skrivbord/skåp Point Liber

 • -4 375,00 kr
 • Ny

Skrivbordet Point Liber är en smart blandning av ett skåp och ett skrivbord, utrustat med höj- och sänkbar bordsskiva och infällbara dörrar. Ett praktiskt och funktionellt skrivbord i en kamouflerad, diskret design som passar utmärkt i hemmet. 

 • Höj- och sänkbar bordsskiva.
 • Plats för förvaring inne i skåpet.
 • Smidiga dörrar som skjuts in i skåpet.
 • Slitstark laminat som går att torka av.
 • På smidiga hjul.
Bra deal!
6 725,00 kr
Rek. pris: 11 100,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Vit
Vit
Ek
Valnöt
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Skrivbordet Point Liber är en smart blandning av ett skåp och ett skrivbord, utrustat med höj- och sänkbar bordsskiva och infällbara dörrar. Ett praktiskt och funktionellt skrivbord i en kamouflerad, diskret design som passar utmärkt i hemmet. 

 • Höj- och sänkbar bordsskiva.
 • Plats för förvaring inne i skåpet.
 • Smidiga dörrar som skjuts in i skåpet.
 • Slitstark laminat som går att torka av.
 • På smidiga hjul.

Höj- och sänkbar bordsskiva

Point Liber har en höj- och sänkbar bordsskiva som du enkelt justerar med hjälp av knappsatsen inne i skåpet. Detta gör att du både kan stå och sitta vid skrivbordet, alltid med perfekt höjd på bordsskivan. 

Med plats för förvaring inne i skåpet

Skåpet kommer utrustat med ett hyllplan som gör det möjligt att förvara mindre saker i det. Även skåpets botten kan användas för lättare förvaring av exempelvis ett par mappar.

Infällbara dörrar sparar plats

Skåpets dörrar skjuts enkelt in vid skåpets kortsidor, vilket sparar plats i rummet och ger dig stor rörlighet. Skåpets botten och hyllplan har även en praktisk u-form som lämnar plats åt din stol och låter dig komma nära bordsskivan.

Med slitstark laminat

Skåpet och bordsskivan består av en stabil spånskiva med hög densitet som är täckt med en slitstark laminat. Tack vare detta är Point Liber både tålig och lättstädad då du kan torka av samtliga ytor med fuktad trasa. 

Obs! Eluttag ingår ej.

Produktdetaljer

Artikelnummer POLWH-111D
Varumärke Brizley of Scandinavia
Höjd 71–135,5 cm (inkl. bordsskiva)
Bredd 92,5 cm
Djup 43 cm
Motorer 1 st
Hastighet 32 mm/s
Garanti 5 år
Material bordsskiva Laminerad spånskiva
Minnesfunktion Ja
Material underrede Laminerad spånskiva
Kollisionsskydd Ja

Varumärke Brizley of Scandinavia

Brizley of Scandinavia

Brizley skapar och producerar högkvalitativa, miljömässigt hållbara kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft