Vägghylla Shelf Library Triple Section - i rostfritt stål

Shelf Library Triple Section i rostfritt stål är ett smidigt hyllsystem från Frama med flyttbara hyllplan som kommer med två olika djup. En vacker vägghylla som passar bra i hemmet och som enkelt går att bygga ut vid behov.

 • Hyllplan med två djup (20 samt 27 cm).
 • Varje hyllplan kan belastas med ca 25 kg.
 • Funktionell design som går att bygga ut.
45 320,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 8-12 veckor
108,4 cm
108,4 cm
185,2 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Shelf Library Triple Section i rostfritt stål är ett smidigt hyllsystem från Frama med flyttbara hyllplan som kommer med två olika djup. En vacker vägghylla som passar bra i hemmet och som enkelt går att bygga ut vid behov.

 • Hyllplan med två djup (20 samt 27 cm).
 • Varje hyllplan kan belastas med ca 25 kg.
 • Funktionell design som går att bygga ut.

Flexibelt hyllsystem

Shelf Library är ett flexibelt hyllsystem som låter dig bygga upp din egen väggförvaring efter dina behov. Denna variant finns i två höjder med 12 eller 15 hyllplan, och kommer med fyra väggskenor.

Flytta om som du vill

De flyttbara hyllplanen gör det enkelt för dig att anpassa hyllan efter vad du vill ha i den. Minska eller öka avståndet mellan hyllplanen, eller varför inte plocka bort ett plan som känns överflödigt – med Shelf Library är det du som bestämmer.

Funktionell design

Hyllsystemet har en funktionell design där hyllplanen hängs upp på fästen som du enkelt skruvar in i hålen på väggskenorna. Fästena är lätta att skruva ut och flytta på vilket ger dig ett väldigt smidigt hyllsystem där du kan pröva dig fram tills du vet hur du vill ha det.

Bygg ut med fler delar

Skulle du vilja utöka din förvaring kan hyllan enkelt byggas på ut mot sidorna. Genom att köpa till fler delar kan du anpassa din hylla efter ditt hem och skapa en helt unik väggförvaring.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft