Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

String Tidskriftshylla

 • -200,00 kr

En modern och avskalad tidskriftshylla som låter dig förvara tidningar, broschyrer och böcker med stil. Hyllan integreras enkelt i ditt hyllsystem från String, och ger dig en flexibel och snygg förvaringsyta.

 • Passar väggavlar och golvgavlar från String.
 • Krokas smidigt fast i gavlarna.
 • Enkelt att justera höjd.
 • Maximal belastning: 10 kilo.
900,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 100,00 kr /
Spara 200,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Vit
Ask
Beige
Ek
Grå
Svartbetsad ask
Valnöt
Vit
78 cm
58 cm
78 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

En modern och avskalad tidskriftshylla som låter dig förvara tidningar, broschyrer och böcker med stil. Hyllan integreras enkelt i ditt hyllsystem från String, och ger dig en flexibel och snygg förvaringsyta.

 • Passar väggavlar och golvgavlar från String.
 • Krokas smidigt fast i gavlarna.
 • Enkelt att justera höjd.
 • Maximal belastning: 10 kilo.

Avskalad och tilltalande design

En modern och minimalistisk tidskriftshylla i trä som passar till vägg- och golvgavlar från String®. Hyllan krokas enkelt fast i gavlarnas ribbor, och låter dig smidigt visa upp exempelvis tidningar, bokomslag eller broschyrer.

String® – det flexibla hyllsystemet

Med sina justerbara delar och sin luftiga design har stringhyllan blivit en klassiker inom hyllsystem och förvaring. Alla delar inom serien går att kombinera, vilket ger dig en funktionell hylla som är enkel att anpassa efter dina önskemål.

Färgkoder lack:

 • Vit (NCS S 0500-N)
 • Beige (NCS3005-Y20R)
 • Grå (NCS S 4500-N)

Produktdetaljer

Artikelnummer WM7830-12-1
Varumärke string®
Höjd 15 cm
Bredd 58 / 78 cm
Djup 30 cm
Material Lackerad MDF eller fanerad spånskiva
Formgivare Nils Strinning
string®

string®-bokhyllan skapades ursprungligen 1949 av den svenska arkitekten och designern Nisse Strinning och är sedan dess en världskänd designprodukt.

Tillbehör

String Hyllplan 3-pack

625,00 kr inkl. moms
Ord.pris 775,00 kr
Spara 150,00 kr
Ett smidigt 3-pack hyllplan som passar till String hyllsystem, som kommer i flertal olika färger och storlekar. Ett utmärkt paket för dig som vill utöka din befintliga hylla eller sätter ihop en helt ny. I priset ingår tre hyllplan. Finns med två olika djup och längder. Max belastning: 15 kilo (jämnt fördelat).

String Golvgavel

950,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 225,00 kr
Spara 275,00 kr
Med String golvgavel bygger du enkelt ihop ett flexibelt hyllsystem från String, eller utökar en redan befintlig hylla. Den luftiga och stilrena designen passar lika bra i det privata hemmet som på kontoret. Välj 1-pack eller 2-pack.  Finns med tre olika höjder. En del av String System.

String Skåp med skjutdörrar

1 925,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 750,00 kr
Spara 825,00 kr
Stringskåp med två separata fack, justerbart hyllplan och skjutdörrar som är enkla att öppna och stänga. Ett diskret men snyggt skåp som smälter in i och kompletterar ditt hyllsystem från String. Två fack med varsitt flyttbart hyllplan. Smidiga skjutdörrar sparar plats. Passar väggavlar och golvgavlar från String. Max belastning: 15 kilo. 

String Lådhurts

2 850,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 475,00 kr
Spara 625,00 kr
Med String Lådhurts får du en rymlig hurts med två lådor som är enkel att sätta fast i din stringhylla. Denna diskreta men snygga förvaring passar lika bra i hemmet som i receptionen eller på kontoret.  Två utdragbara lådor. Passar golvgavlar och väggavlar från String.  Maxbelastning: 15 kilo (78 cm) resp. 25 kilo (58 cm). 

String Skohylla

450,00 kr inkl. moms
Ord.pris 575,00 kr
Spara 125,00 kr
Ett praktiskt skohyllplan i metall som gör det enkelt att skapa en stilig och smidig skoförvaring. Hyllan är en del av String System och har praktiska små hål i botten som motverkar ansamling av vatten. Perforerad botten. Tål väta och smuts. Lätt att torka av och hålla ren. Max belastning: 25 kilo.

String Arbetsskiva

800,00 kr inkl. moms
Ord.pris 950,00 kr
Spara 150,00 kr
Genom att enkelt fästa en arbetsskiva i din stringhylla får du ett modernt och minimalistiskt skrivbord. Skivan kommer i flera olika utföranden, och passar lika bra på hemmakontoret som i barnrummet.  Passar väggavlar och golvgavlar från String. Krokas smidigt fast i gavlarna. Enkelt att justera höjd. Maxbelastning: 15 kilo.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft