Klädhängare Oka-A - Takmonterad, 8 klädkrokar

Oka-A är en frihängande klädställning som hängs upp i taket och håller golvet fritt. Klädhängaren är utrustad med åtta stycken krokar samt en mekanism som gör den enkel att justera i höjd.

 • Med 8 krokar.
 • Enkel att höjdjustera.
 • Kommer med vajer på 2,5 m. 
 • Gör det enkelt att hålla rent på golvet.
2 750,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Grön
Vit
Svart
Grön
Orange
Röd
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Oka-A är en frihängande klädställning som hängs upp i taket och håller golvet fritt. Klädhängaren är utrustad med åtta stycken krokar samt en mekanism som gör den enkel att justera i höjd.

 • Med 8 krokar.
 • Enkel att höjdjustera.
 • Kommer med vajer på 2,5 m. 
 • Gör det enkelt att hålla rent på golvet.

Med vajer på 2,5 meter

Oka-A levereras med en vajer på 2,5 meter, vilket räcker för montering i ett tak på högst tre meter i höjd. Vajern kan även kortas av vid behov för att passa in i lägre utrymmen.

Gör det enklare att hålla golvet rent

Klädhängaren monteras i taket vilket håller golvet fritt från ställningar och fotplattor. Detta underlättar bland annat städningen av golvet då du inte behöver flytta på något otympligt stativ. 

Produktdetaljer

Artikelnummer OKA-A-Green
Varumärke Inno
Höjd 64 cm
Formgivare Teppo Asikainen
Inno

Finska Inno grundades redan år 1975. De skapar innovativa möbler och accessoarer och fokus ligger alltid på att ta fram högkvalitativa produkter som lever upp till de hårda krav som ställs i offentliga miljöer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser