Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Klädhängare Two-Step - Kopplingsbar, stapelbar

Klädhängaren Two-Step har en luftig och funktionell design för upphängning av kläder på både krok och galge. Den svängda basen är lätt och stabil, och gör det möjligt att koppla ihop flera klädhängare.

 • 12 krokar och 4 pinnar för hattar.
 • Med plats för galgar.
 • Möjlighet att koppla ihop flera klädhängare. 
 • Går att stapla.
5 900,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Svart
Vit
Svart
Terracotta
Okra
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Klädhängaren Two-Step har en luftig och funktionell design för upphängning av kläder på både krok och galge. Den svängda basen är lätt och stabil, och gör det möjligt att koppla ihop flera klädhängare.

 • 12 krokar och 4 pinnar för hattar.
 • Med plats för galgar.
 • Möjlighet att koppla ihop flera klädhängare. 
 • Går att stapla.

Klädstång, krokar och hattförvaring

Med Two-Step får du en rymlig klädställning där krokarna sitter direkt på klädstången som även har plats för galgar. Ställningen är också utrustad med fyra pinnar som låter dig hänga upp hattar, mössor och kepsar på ett stilfullt sätt.

Obs! Galgar ingår ej.

Kan kopplas ihop på rad

Two-Step är en funktionell klädställning som passar utmärkt på kontoret, i loungen och i offentliga miljöer. Tack vare den smarta designen kan du enkelt koppla ihop flera ställningar på rad för att anpassa klädställningen utifrån din lokal. 

Går att stapla

Har du flera klädställningar går dessa att stapla samman, vilket sparar plats och gör ställningarna enkla att förvara. Detta gör att Two-Step passar bra i lokaler där behovet av klädförvaring kan variera, så som vid konferenser, mässor och invigningar.

Finns i fyra olika färger

Two-Step finns i flera härliga kulörer – allt från sober svart till vacker, iögonfallande terracotta. Tack vare detta hittar du alltid en färg som passar just dig och din inredning.

Kulörer

Färg

Okra (RAL1002)

Färg

Terracotta (RAL2001)

Färg

Svart (RAL9005)

Färg

Vit (RAL9010)

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft