Konferensbord Viggo Standard- Laminat höjd 73 cm

  • Ny

Viggo är ett modernt konferensbord med en tålig skiva i laminat och underrede i minimalistisk design av metall. Ett stiligt bord som finns i flera storlekar och passar stora som små mötesrum.

  • Exklusiv topp i tålig laminat.
  • Stabilt tåligt stativ i metall.
  • Stilren design med ett modernt helhetsuttryck.

12 600,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Vit
Vit
Svart
Ek
Valnöt
220 cm
220 cm
240 cm
280 cm
320 cm
420 cm
440 cm
560 cm
Svart
Svart
Vit
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Viggo är ett modernt konferensbord med en tålig skiva i laminat och underrede i minimalistisk design av metall. Ett stiligt bord som finns i flera storlekar och passar stora som små mötesrum.

  • Exklusiv topp i tålig laminat.
  • Stabilt tåligt stativ i metall.
  • Stilren design med ett modernt helhetsuttryck.

Samla hela teamet vid samma bord

Viggo är ett rymligt konferensbord som finns i flera storlekar; från 220 centimeter ända upp till 560 centimeter. Tack vare detta passar Viggo små som stora konferensrum där den bidrar med en enhetlig känsla. Här samlar du enkelt hela teamet vid ett och samma bord!

Städa enkelt med tålig laminattopp 

Bordsskivan består av en spånskiva, toppad med ett slitstarkt laminat med flera olika färger som val. Laminat är ett tåligt material som står emot repor och dessutom är enkelt att hålla rent. Smulor, kafferingar och annat spill går att torka bort med fuktad trasa. 

Specifikation

  • Bordsskiva av spånskiva och laminat.
  • Stadigt stativ i pulverlackerad metall.
  • Skivor längre än 240 cm är delade.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft