Konferensbord Agenda

Agenda är ett modernt båtformat konferensbord med 25 mm tjock spånskiva i högtryckslaminat  och eleganta T-stativ. Stilren design med flertal storlekar för att passa in i många olika miljöer. 

Konferensbord Agenda passar utmärkt i olika miljöer, välj mellan olika storlekar för att anpassa utifrån det lilla konferensrummet upp till det stora konferensrummet. Bordet går även utmärkt att använda som matbord på restaurangen eller lunchrummet. 

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande
4 560 kr exkl.moms

5 700 krinkl. moms

ord.pris: 5 560 kr

ord.pris: 6 950 kr

Spara 1 000 kr

Spara 1 250 kr

 Leveranstid: 1-5 arbetsdagar

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Agenda är ett båtformat konferensbord som ger vilket mötesrum som helst ett elegant utseende. Bordet har en 25 mm tjock spånskiva i högtryckslaminat, för en längre livslängd. Konferensbordet har ett modernt utseende med sitt stabila T-stativ som även har ställfötter för att enkelt kunna justera bordet vid ojämna golv.

Detta konferensbord går enkelt att anpassa utifrån ditt behov samt din miljö då det finns flertal färger att välja mellan på både skivan samt T-stativet. Bordet finns även i många olika storlekar för att kunna passa in i de små mötesrummen lika bra som i de stora konferensrummen.

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan