Vårt bästa pris
Forum Konferensbord

Konferensbord Agenda

  • -250,00 kr
  • Ny

Agenda är ett modernt, båtformat konferensbord med en slitstark och lättstädad bordsskiva i laminat. Tack vare den smarta ellipsformen kan alla deltagare enkelt se varandra under mötet utan att behöva vrida på sig. 

  • Stabila T-stativ i stål.
  • Slitstark laminatskiva.
  • Justerbara ställfötter.
  • Smart formad för sociala möten.

Bra deal!
6 700,00 kr
Rek. pris: 6 950,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Vit
Vit
Svart
Silver
Vit
Vit
Björk
Svart
Ek
Valnöt
200 x 100 cm
200 x 100 cm
220 x 120 cm
240 x 120 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Agenda är ett modernt, båtformat konferensbord med en slitstark och lättstädad bordsskiva i laminat. Tack vare den smarta ellipsformen kan alla deltagare enkelt se varandra under mötet utan att behöva vrida på sig. 

  • Stabila T-stativ i stål.
  • Slitstark laminatskiva.
  • Justerbara ställfötter.
  • Smart formad för sociala möten.

Elegant och stabilt

Agenda har ett modernt men mycket elegant utseende med stabila T-stativ utrustade med ställfötter som låter dig justera bordet om golvet är ojämnt. På detta sätt kan du alltid vara säker på att bordet står stadigt utan att vicka när deltagarna reser sig eller sätter sig ned. 

Tålig laminat som är enkel att städa

Bordsskivan består av en 25 mm tjock spånskiva täckt med högtryckslaminat. Laminat är ett mycket slitstarkt material som går att torka av med fuktad trasa, vilket gör det lätt att städa undan smulor och kafferingar efter korta som långa möten.

Många valmöjligheter

Detta konferensbord går enkelt att anpassa utifrån dina behov samt din miljö då det finns ett flertal färger att välja mellan på både skivan samt T-stativet. Bordet finns även i många olika storlekar för att kunna passa in i de små mötesrummen lika bra som i de stora konferensrummen.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft