Nötbrun Flis - 35 liter

Nötbrun Flis kan du använda till dina äkta eller konstgjorda växter ur dekorativt syfte i dina krukor, vaser eller balkonglådor. Flisen förebygger ogräs och uttorkning tack vare proteinerna som finns i garvämnena som flisen består av.

  • Innehåller 35 liter flis från barkträd.
  • Kan användas utomhus året runt.
  • Skyddar din jord mot uttorkning.
  • Färgad med naturlig järnoxid.
  • Förebygger ogräs.
395,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Nötbrun Flis kan du använda till dina äkta eller konstgjorda växter ur dekorativt syfte i dina krukor, vaser eller balkonglådor. Flisen förebygger ogräs och uttorkning tack vare proteinerna som finns i garvämnena som flisen består av.

  • Innehåller 35 liter flis från barkträd.
  • Kan användas utomhus året runt.
  • Skyddar din jord mot uttorkning.
  • Färgad med naturlig järnoxid.
  • Förebygger ogräs.

För dina äkta växter

Under våren förebygger flisen ogräs i jorden. Under sommaren skyddar flisen jorden mot uttorkning. Under hösten förhindras erosion tack vare barkskiktet som finns på flisen. Under vintern skyddar flisen växternas bas mot frost och mot större temperatursvängar. 

För dina konstgjorda växter

Pinjebarken har en vacker rödbrun färg som håller väldigt länge, därför passar den utmärkt för att dekorera med i krukor och urnor om du väljer att ha konstgjorda växter hemma eller på kontoret. Dölj den konstgjorda jorden med hjälp av flisen!

Stort användningsområde

Häll ut den vackra barken i din perennrabatt, under dina buskar, träd, runt blommorna och i blomlådorna. 35 liter räcker till cirka 7 m². Om du vill undvika att dina växter torkar ut, men samtidigt vill slippa vattna alltför ofta, är denna produkt idealisk.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft