Vårt bästa pris

Kontorsstol Repose (finns 5 st)

 • −45%

Repose är en ergonomisk kontorsstol som ger bra support i alla arbetspositioner. Kontorsstolen är enkel att justera utifrån olika individer och låter dig sitta med bra komfort hela dagen. 

 • 4D armstöd (höjd, vinkel, sidled, fram och tillbaka).
 • Fotkryss i svart.
 • Justerbart ryggstöd
 • Synkrongunga
 • Generös sits och en skön formad klädd rygg.
Bra deal!
4 798,75 kr
Rek. pris: 8 725,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Repose är en ergonomisk kontorsstol som ger bra support i alla arbetspositioner. Kontorsstolen är enkel att justera utifrån olika individer och låter dig sitta med bra komfort hela dagen. 

 • 4D armstöd (höjd, vinkel, sidled, fram och tillbaka).
 • Fotkryss i svart.
 • Justerbart ryggstöd
 • Synkrongunga
 • Generös sits och en skön formad klädd rygg.

Repose – kontorsstol med hög komfort 

Viktjustering och synkrongunga

Kontorsstolen är utrustad med inbyggd viktreglering vilket innebär att när du sätter dig i stolen och gungar ryggen tillbaka så kommer stolen ställa in rätt motstånd automatiskt. Knäledsgunga innebär att ryggstöd och sits rör sig lika mycket när du lutar dig bakåt, ungefär som en gungstol.

Motverkar skador

Med Repose får du en kontorsstol med bra komfort som med rätt inställningar kan minska risken för skador i rygg, nacke och axlar. Dessa områden drabbas särskilt ofta av skador som uppstår under långa perioder av stillasittande i fel position. 

Flera justerbara funktioner

Kontorsstol Repose har justerbar sitthöjd som standardutförande. Den ergonomiska kontorsstolen är även utrustad med justerbara armstöd som kan vinklas i sidled samt fram och tillbaka, de kan även justeras i höjdled.

Klädd i tåligt och miljömärkt tyg

Kontorsstolen är klädd i tyget Fame från Gabriel med en slitstyrka på 200 000 Martindale vilket gör det utmärkt för offentliga miljöer. Tyget består av 95 % Nya Zeeland ull och 5% polyamide och är ett bekvämt och mjukt tyg som fortfarande är extremt tåligt.

Produktdetaljer

Artikelnummer 610CVBB-FM-60999
Varumärke Brizley of Scandinavia
Sitthöjd 44-58 cm
Sittbredd 51 cm
Sittdjup 48 cm (justering 8 cm)
Höjd på ryggstöd 620 mm
Bredd på ryggstöd 43 cm
Vikt 21,8 kg
Höjdjustering (Min – Max) 8 cm
Garanti 5 år

Varumärke Brizley of Scandinavia

Brizley of Scandinavia

Brizley skapar och producerar högkvalitativa, miljömässigt hållbara kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft