Matbord Carl

Carl har en vacker design med svarvade, lätt utställda ben och en bordsskiva i massivt trä, med mjukt avrundade kanter. Bordet passar lika bra i det privata hemmet som på kontoret eller restaurangen.

 • Går att förlänga med iläggsskivor.
 • I massiv björk eller ek.
 • Avskalad och inbjudande design.
13 100,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 8-10 veckor
Björk - Ljus mattlack
Ek - Ljus mattlack
Ek - Naturell olja
Ek - Vitolja
Björk - Vitolja
Björk - Ljus mattlack
Björk - Vit 21
Björk - Ljusgrå 51
Ø 115 cm
Ø 115 cm
Ø 115 cm + 50 cm
Ø 115 cm + 2 x 50 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Carl har en vacker design med svarvade, lätt utställda ben och en bordsskiva i massivt trä, med mjukt avrundade kanter. Bordet passar lika bra i det privata hemmet som på kontoret eller restaurangen.

 • Går att förlänga med iläggsskivor.
 • I massiv björk eller ek.
 • Avskalad och inbjudande design.

Avskalat matbord i massivt trä

Med Carl får du ett avskalat matbord där fokus ligger på kvalitet och funktion. Utförandet i massiv björk eller ek gör bordet robust, medan de lätt utställda, svarvade benen tillför en luftig och nätt känsla. Alla kanter på Carl är mjukt rundande, vilket ger bordet ett härligt inbjudande uttryck.

Praktiska iläggsskivor förlänger bordet

I sitt standardutförande levereras Carl med en fast, rund bordsskiva på Ø 115 cm, som passar utmärkt i såväl det privata hemmet som i kontorets matsal. Bordet kan även beställas med en alternativt två stycken iläggsskivor på 50 cm vardera, vilket ger en elegant och rymlig ovalformad bordsskiva.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft