Vårt bästa pris

Matbord Party - hopfällbart

 • -11,00 kr

Party är ett vackert och rustikt matbord med en smart hopfällbar design, vilket gör att bordet fungerar lika utmärkt som ett extrabord att plocka fram vid behov som den permanenta lösningen för köket.

 • Hopfällbar som gör den lätt att förvara.
 • Bordsskiva i mangoträ.
 • Låter träets naturliga look ta plats.
 • Vacker och rustik design.
Bra deal!
5 989,00 kr
Rek. pris: 6 000,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-5 veckor
Svart
Svart
Natur
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Party är ett vackert och rustikt matbord med en smart hopfällbar design, vilket gör att bordet fungerar lika utmärkt som ett extrabord att plocka fram vid behov som den permanenta lösningen för köket.

 • Hopfällbar som gör den lätt att förvara.
 • Bordsskiva i mangoträ.
 • Låter träets naturliga look ta plats.
 • Vacker och rustik design.

Praktisk hopfällbar design

Party har en smart, hopfällbar design som gör det enkelt att förvara bordet vid behov. Tack vare detta är Party den perfekta lösningen för alla sociala tillställningar som kräver några extra sittplatser.

Hemtrevlig, naturlig look

Matbord Party är tillverkad av mangoträ som går att få i en naturlig finish alternativt i ett elegant svart utförande. Båda varianterna låter träets naturliga egenskaper lysa igenom vilket bidrar till en hemtrevlig känsla.

Rengör bordet med en lätt fuktad trasa vid behov.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft