Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Matbord Hector - Förlängningsbart

Hector är ett stiligt matbord från Eberhart, vars runda bordsskiva går att få i betong, solid ek samt ek med linoleum. De snedställda benen stöds upp av en dekorativ ring i metall eller mässing, vilket ger bordet ett diskret men exklusivt uttryck.

 • Minimalistisk och tidlös design.
 • Solida material.
 • Enkelt att montera.
 • Går att förlänga vid köp av förlängningsskivor.
25 365,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 5-7 veckor
Ø 105 cm
Ø 105 cm
Ø 120 cm
Ø 140 cm
Conifer Linoleum / Dark Oak
Dark Concrete / Dark Oak
Light Concrete / Light Oak
Light Oak / Light Oak
Dark Oak / Dark Oak
Conifer Linoleum / Dark Oak
Burgundy Linoleum / Dark Oak
Vapour Linoleum / Light Oak
Powder Linoleum / Light Oak
Nero Linoleum / Dark Oak
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Hector är ett stiligt matbord från Eberhart, vars runda bordsskiva går att få i betong, solid ek samt ek med linoleum. De snedställda benen stöds upp av en dekorativ ring i metall eller mässing, vilket ger bordet ett diskret men exklusivt uttryck.

 • Minimalistisk och tidlös design.
 • Solida material.
 • Enkelt att montera.
 • Går att förlänga vid köp av förlängningsskivor.

Lågmäld men exklusiv 

Hector kommer i en vacker design med fokus på minimalistiska former och råa material, vilket ger bordet en utpräglat skandinavisk look. Bordet passar därför lika bra i moderna som mer klassiska miljöer där det tillför en lågmäld men exklusiv känsla.

Lätt att förlänga med förlängningsskivor

Bordet finns i tre rymliga storlekar på 105, 120 samt 140 centimeter i diameter, vilket gör det passande för små som stora matrum och kök. Önskar du förlänga bordet kan du köpa till tilläggsskivor. Perfekt när du bjuder över några extra gäster!

Tillverkas i Danmark

Matbordet går att få med bordsskiva i solid ek med eller utan linoleum samt i betong och kommer med ljusa eller mörka ekben alternativt ben i aluminium. Bordsskivan i betong tillverkas på plats i Eberharts fabrik i Danmark och eken kommer från hållbara skogsbruk. Alla bord testmonteras och kontrolleras i fabriken innan de levereras. 

Hållbart tänk med tillverkning på beställning

Eberhart har inget stort lager utan tillverkar varje bord på beställning. Detta säkerställer att de inte tillverkar fler bord än vad marknaden efterfrågar, vilket sparar naturresurser och ger dig ett etiskt hållbart bord.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft