Bord Tekla Ø120 cm

 • Ny

Tekla är ett vackert bord med snyggt fyrkryss-pelarstativ som lyfter och moderniserar vilket rum som helst. Bordet har en stor rund bordsskiva som går att få i olika varianter, och som passar fint in såväl i konferensrummet som i matsalen.

 • Stabilt pelarstativ i svart stål.
 • Rymlig rund bordskiva på Ø120 cm. 
 • Olika val av material på bordsskiva.
 • Smäcker design som smälter in.
8 425,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Vit melamin
Svart Nano Fenix 0720
Vit HPL code 36
Vit melamin
Svart melamin
Ek melamin
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Tekla är ett vackert bord med snyggt fyrkryss-pelarstativ som lyfter och moderniserar vilket rum som helst. Bordet har en stor rund bordsskiva som går att få i olika varianter, och som passar fint in såväl i konferensrummet som i matsalen.

 • Stabilt pelarstativ i svart stål.
 • Rymlig rund bordskiva på Ø120 cm. 
 • Olika val av material på bordsskiva.
 • Smäcker design som smälter in.

Elegant inredning för många miljöer

Bordet Tekla passar med sin moderna design fint in i många olika typer av miljöer, och ger rummet ett elegant konferensbord där det fina bordskrysset får stå i fokus. Oavsett om det är på kontoret, restaurangen eller i hemmet blir bordet en trevlig plats att samlas kring. 

Välj bordsskiva bland flera varianter

Den runda bordsskivan går att få i olika varianter beroende på ändamål, stil och smak. Melamin är ett slitstarkt och prisvärt alternativ som passar bra i utrymmen som är mindre utsatta för yttre påfrestningar. Högtryckslaminat (HPL) är ett hållbart, smutsavvisande och ljusbeständigt material som tål en högre grad av slitage. Nanolaminat besitter samma egenskaper som HPL, men har en mattare ytfinish som gör att fingeravtryck inte fastnar lika lätt. Materialet kan dessutom få vissa mindre repor att försvinna med hjälp av en enkel behandling.

Val av bordsskiva:

 • Melamin - 25 mm med rak kant
 • HPL  - 26  mm med rak kant
 • Nano - 26 mm profilerad svartlackerad kant

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft